Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt lett ilyen rossz a tinder?
Olyan 4 - 5 éve még tök sikerem volt, viszonylag volt több találatom, összejött egy rövid kapcsolat (életem legcsinosabb nőjével, vékony sportos gyógytornász csajjal) lett kaland és barátság is.
Most semmi... 2 pár csak de borzalmasak..
Amire rájöttem hogy mintha sokkal kevesebbszer lehet jobbra húzni mint régen és így nyilván a nőknek kevesebb merítés van, kevesebbet tudnak jobbra húzni mert a nők nyilván nem fizetnek elő, így szinte csak a jobb pasikat húzzák jobbra még inkább és egy átlagos pasinak így sokkal jobban esélye sincs.
Valamint szerintem a kevés lájkot kapott férfiak még inkább hátra kerülnek.. vagy szerintetek miért lett ilyen a tinder?
Női szemszögből azért lett rossz a Tinder, mert a covid alatt mindenki felszabadult, olyanok is, akik életükben nem írtak chaten idegennek, úgyhogy eléggé nem tudták, hogyan kéne ismerkedni.
Amúgy annyira nem lett rossz, mert azért még vannak rajta normális srácok is, végül FB Datingen találtam meg a szerelmet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!