Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rossz embernek érzem emiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz embernek érzem emiatt magam, mással is volt már ilyen?

Figyelt kérdés

Mostanában úgy érzem, hogy nagyon lent vagyok padlón, és ebben a barátom se segít nagyon.

Két és fél éve vagyunk együtt, közös albérletbe.

Sokszor azt érzem hogy én kedveskedek neki állandóan , pl mindig vacsit csinálok neki, veszek neki kedvenc édességet, masszírozom , ilyenek. Viszont ő semmivel sem kedveskedik nekem. Mármint ő egésznap gépezik, én meg takarítok ,mosok számomra ez is egy kedveskedés mert mondta hogy ő nagyon nem szeret takarítani, gondoltam jó érezze hogy szeretem átvállalom az egészet.

Tesóm, szokta küldeni miket kedveskedik neki a vőlegénye, megveszi neki a könyvet amire vágyott, egy szál rózsa várja otthon munka után, megengedi neki a fürdő vizet hosszú nap után, és néha én is vágynék ilyesmire, hogy azt érezzem fontos vagyok, nő vagyok, tudjátok valami ami ebben a szürke gondokkal teli napjaimban felvidít. Egyszer emlékszem kértem barátomat, hozzon már be nekem a munkahelyemre ( kb 5 perc autóval) gyrost,mert nagyon megkívántam, de tényleg nagyon. Nem hozott be. Ez nagyon rosszul esett. A szülétesnapomra sem kaptam semmit.

Nem akarok erről beszélni vele, mert szégyellném azt mondani neki,hogy néha néha kedveskedhetne valamivel,hiszen elítélik az ilyen lányokat ,és rosszul is érzem magam hogy ilyenekre vágyom.

Volt már valaki hasonlóan?

2021. nov. 6. 09:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%

Most mem azert...de te magadnal vagy?

Mar reg szakitottam volna! Ahogy latom szeretsz cseledeskedni...

Te surogsz forogsz korulotte..kiszolgalod..o meg tojik rad magasrol! A szulinapodra sem kedveskedik? Ennyit ersz neki! Cseled vagy neki, tobb nem!

Konnyu arra hivazkozni, hogy "ezt nem szeretem, azt nem szeretem"..szerinted ki az aki szeret takaritani? Nagyon senki! Megcsinaljuk, mert nem szeretunk koszban elni!

Mivel szakitani ugysem fogsz (ahhoz tulsagosan gyenge jellem vagy) kozold vele, hogy matol munkamegosztas van! Fozes, takaritas stb! Az ajandekot pedig lesheti, mert meg egy csomag ragogumit sem vennek neki!

2021. nov. 6. 09:57
 2/11 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
90%
Mindenki olyat szagol, amilyet szakitott.
2021. nov. 6. 10:11
 3/11 anonim ***** válasza:
74%

Azért szerintem jogos az elvárasod, hogy néha néha kedveskedhetne. Másrészt kommunikálni kellene felé, hogy mi bánt téged, szépen, de őszintén.

A kérdésedből az látszik, hogy nem csak mindenki más, de te is elnyomod saját magad. Elsősorban önbecsülést kellene szerezned, ehhez támogató társ lenne jó. Kommunikálj a pároddal, és légy magaddal is őszinte! Ne nyomd el magad, ne hagyd, hogy elnyomjanak, ugyankkor figyelj a másikra is. Mondd el, ami bant, hallgasd meg a másik felet is, és próbáljatok közös megegyezésre jutni.

Ja és még valami. Ez a komminikáció dolog csak úgy működik, ha állandóan megvan. Sok dolgot nem elég egyszer megbeszélni. Minden egyes áldott nap tenni kell azért, hogy megértsük a saját, a partnerünk, és a párkapcsolatunk működését, folyamatos beszélgetés, visszajelzés kell. Ezek mellé tisztelet, szeretet, támogatás. Kölcsönösen.

2021. nov. 6. 10:21
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
Anyádéktól tanultad ezt?
2021. nov. 6. 10:23
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Mártír
2021. nov. 6. 10:39
 6/11 anonim ***** válasza:
74%

A lehetō legrosszabbul csinàlod, ès ha ìgy folytatod ne is vàrj semmit tőle, mert teljesen az ellentètèt vàltod ki.

Te azthiszed a legjobb baràtnő vagy,ès kedvessègnek szánod a takarìtást, főzèst stb. Ő meg egy cselèdet lát benned, mièrt is kellene bàrmit viszonozzon, ha te ezt teljesen "ingyen" màr règòta elvègzed, ès egy szòt sem szòlsz?

Akaratodon kìvül raktad magad teljesen megalàzò helyzetbe, nem nèz föl ràd nőkènt, ezèrt sem èrez kèsztetèst, hogy bàrmit is tegyen irányodba.

Nem hibàztatlak tèged teljesen, lehet ő is egy bunkò, aki semmit nem kèpes èrtèkelni, de ezzel a "mindent megadok mindent megteszek csak szeressen" hozzààllàssal bàrmelyik fèrfibòl kilehet ezt hozni.

Szedd össze magad, nem egy cselèd vagy, ha együtt laktok ő is ki kell vegye a rèszèt a házimunkàbòl. Nagyon komolyan kell kiàllnod magadèrt, szögezd le, hogy nem fogsz egyedül csinàlni mindent. Osszàtok fel,ki mit vàlaszt,pl ha nem szeret főzni majd ő fog elmosogatni ès így tovàbb. Ne szolgàld ki, ne "nyald ki a $eggèt" folyton, legyen külön èleted is. Jàrj el valahova, menj a barátnőkkel, ne azt làssa hogy csak ő lètezik szàmodra. Jobb esetben ez felèbreszti, hogy nem ő a világ közepe ès tennie is kell valamit, de az is lehet annyira megszokta ezt az oldalad, hogy miattad màr nem fog vàltozni. Ez esetben neked teljes idő pocsèkolàs mellette maradnod, adj esèlyt magadnak egy normàlis pasit talàlni, de azzal ne játszd el ezt, tiszteld magad hogy ő is tisztelhessen.

25n

2021. nov. 6. 10:47
 7/11 anonim ***** válasza:
75%

Szia, ezt nem kellene folytatnod. Gépezni takarítás helyett elég alpári, ahogy a többi felsorolt dolog is az. Hogy a munkahelyedre nem vitt gyrost, talán bocsánatos, ha sok nagyon elfoglalt volt. Persze a kapcsolat elején vitt volna, vagy talán vitt is.

A jövőben még haloványabb teljesítményt fog nyújtani, és ha ez most is zavar, akkor a későbbiekben még inkabb idegesít majd.

Hogy nincs virag, kedveskedés, ajándék (!), masszírozás, talan rövid távon javítható, de hosszabb távon egyáltalán nem. Az pedig, hogy a gépet püföli, míg dolgozol, magáért beszél. Egyszer beszélgethetsz vele erről, de ha nincs tartós és látványos siker, vagy meg sem érti a dolgot, azonnal továbblépnék.

Ha mész, magyarazd el neki, mit rontott el, hogy tanuljon belőle.

2021. nov. 6. 10:55
 8/11 anonim ***** válasza:
75%
Es meg a Kerdezo tartja magat sz@r embernek a tortenetben! Vannak itt bajok...
2021. nov. 6. 11:02
 9/11 anonim ***** válasza:
88%
Pont emiatt van az énképének megfelelő helyzetben. Már csak azt nem értem minek panaszkodik ha minden "rendben"?
2021. nov. 6. 11:12
 10/11 anonim ***** válasza:
83%
Te nem rossz ember vagy, hanem gyáva kiállni saját magadért.
2021. nov. 6. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!