Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rossz embernek érzem emiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz embernek érzem emiatt magam, mással is volt már ilyen?

Figyelt kérdés

Mostanában úgy érzem, hogy nagyon lent vagyok padlón, és ebben a barátom se segít nagyon.

Két és fél éve vagyunk együtt, közös albérletbe.

Sokszor azt érzem hogy én kedveskedek neki állandóan , pl mindig vacsit csinálok neki, veszek neki kedvenc édességet, masszírozom , ilyenek. Viszont ő semmivel sem kedveskedik nekem. Mármint ő egésznap gépezik, én meg takarítok ,mosok számomra ez is egy kedveskedés mert mondta hogy ő nagyon nem szeret takarítani, gondoltam jó érezze hogy szeretem átvállalom az egészet.

Tesóm, szokta küldeni miket kedveskedik neki a vőlegénye, megveszi neki a könyvet amire vágyott, egy szál rózsa várja otthon munka után, megengedi neki a fürdő vizet hosszú nap után, és néha én is vágynék ilyesmire, hogy azt érezzem fontos vagyok, nő vagyok, tudjátok valami ami ebben a szürke gondokkal teli napjaimban felvidít. Egyszer emlékszem kértem barátomat, hozzon már be nekem a munkahelyemre ( kb 5 perc autóval) gyrost,mert nagyon megkívántam, de tényleg nagyon. Nem hozott be. Ez nagyon rosszul esett. A szülétesnapomra sem kaptam semmit.

Nem akarok erről beszélni vele, mert szégyellném azt mondani neki,hogy néha néha kedveskedhetne valamivel,hiszen elítélik az ilyen lányokat ,és rosszul is érzem magam hogy ilyenekre vágyom.

Volt már valaki hasonlóan?

2021. nov. 6. 09:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Minek vagy vele együtt, ha ennyire rosszul érzed magad vele?

Mindenféle elfogultság nélkül kérdezem, téged, illetve a párodat úgyis jellemezték már.

2021. nov. 8. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!