Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha nekem évekbe telik mire barátnőt találok?
Lány ismerőseimnek nincsen ilyen gondjuk, ők bármikor talanak barátot. Meg vannak a népszerű fiúk, nekik is nagyon könnyű.
Én nekem évekbe telik fiúként hogy találjak párt. Nagyon ciki ez? Más fiúknak hogyan megy ez?
Igen, ciki, mert azt jelzi, hogy nem tudsz ismerkedni.
Tanulj meg, vagy hagyd az egészet a francba.
Dehogy ciki.
Nekem azert nehez, mert fogyatékos vagyok, nem szo szerint ertettem. De betegseg miatt elveszetettem....
Neked évekbe telik, valakinek meg sose jön össze, van aki pedig hetente váltogatja a csajait.
Minél jobban nézel ki annál könnyebb. Aztán ahogy csökken a "vonzóság" akkor jönnek be egyre inkább az olyan dologk, mint a pénz, státusz, szöveg.
Egy extrém jól kinéző férfinak nem kell kompenzálnia, ha meg se tud szólalni 2 szónél többet, akkor is megtalálják a nők és vele akarnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!