Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka hogy nem találok barátnőt?
Normális pasas vagyok. Van normális munkám. Lakásom. Autó....
Pszichológushoz is járok ő szerinte nagy részben az az ok hogy nincs szerencsém.
Mégis azt érzem van biztos vmi apróság... a tipikus fátol nem látom az erdőt eset.
A tinderen alig van match de ha van is válaszra sem méltatnak a nők.
39F
4es
A pszichológusommal elégedett vagyok.
Mikor elmomdtam neki az erzeseimet, elkepzeleseim, vágyaimat, nézőpontomat a párkapcsolaról általában akkor mondta hogy úgy érzi teljesen reálisan látom a dolgokat... nem vagyok nehéz eset szélsőséges / irreális vágyakkal.
Erre mondta hogy sok mulik a szerencsén is és nem minden rajtam.
Nekem is mondott ilyen a pszichomókus. Full ugyanezt. Nekem szerencsém volt végül, és Nőként megleltem a társamat.
Kerdező,
39 eves vagy, tehát v.szinűleg meg volt már az előző 10 évben, csak elutasitottad, mert duci, stb.
Ez nem egy alapvető emberi jog, hogy mindenikek jár. Ennyire egyszerű.
Egyébként a kollégáimat látva én nem állítanám, hogy rossz egyedül.
Több pénz, idő.... Én nem sírok.
8as
Ja nem rossz egyedul. De most peldaul volt egy lány akivel tobb estét romantikáztunk. Nekem nagyon nagyon jó élmény volt. Sajnos ő nem akar osszejonni velem.
Szoval ha belekostolsz neha akkor azert rohadtul tud hianyozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!