Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka hogy nem találok barátnőt?

Figyelt kérdés

Normális pasas vagyok. Van normális munkám. Lakásom. Autó....

Pszichológushoz is járok ő szerinte nagy részben az az ok hogy nincs szerencsém.

Mégis azt érzem van biztos vmi apróság... a tipikus fátol nem látom az erdőt eset.

A tinderen alig van match de ha van is válaszra sem méltatnak a nők.

39F

2021. júl. 12. 00:00
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Ha nagy részben az az ok, akkor vannak kisebbek is, azokat beszéld át vele. A tindert pattintanám mindenképp, az egész netes ismerkedést hagynám. Élőben javasolnám, ott csiszold a szociális képességeidet.
2021. júl. 12. 00:07
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Idozits be randikat a net csak erre valo es nem ismerkedni
2021. júl. 12. 00:12
 3/9 anonim ***** válasza:
31%
Te magad. Szivesen.
2021. júl. 12. 04:05
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Egy pszichológus sem fogja azt mondani, hogy szerencse kérdése. Vagy ha mégis, akkor adja vissza a diplomáját. 🤷‍♀️
2021. júl. 12. 05:28
 5/9 A kérdező kommentje:

4es

A pszichológusommal elégedett vagyok.

Mikor elmomdtam neki az erzeseimet, elkepzeleseim, vágyaimat, nézőpontomat a párkapcsolaról általában akkor mondta hogy úgy érzi teljesen reálisan látom a dolgokat... nem vagyok nehéz eset szélsőséges / irreális vágyakkal.

Erre mondta hogy sok mulik a szerencsén is és nem minden rajtam.

2021. júl. 12. 07:26
 6/9 anonim ***** válasza:
95%

Nekem is mondott ilyen a pszichomókus. Full ugyanezt. Nekem szerencsém volt végül, és Nőként megleltem a társamat.

Kerdező,

39 eves vagy, tehát v.szinűleg meg volt már az előző 10 évben, csak elutasitottad, mert duci, stb.

2021. júl. 12. 07:31
 7/9 anonim ***** válasza:
30%
lejjebb kéne adni az igényeket
2021. júl. 12. 07:36
 8/9 anonim ***** válasza:
55%

Ez nem egy alapvető emberi jog, hogy mindenikek jár. Ennyire egyszerű.

Egyébként a kollégáimat látva én nem állítanám, hogy rossz egyedül.

Több pénz, idő.... Én nem sírok.

2021. júl. 12. 08:34
 9/9 A kérdező kommentje:

8as

Ja nem rossz egyedul. De most peldaul volt egy lány akivel tobb estét romantikáztunk. Nekem nagyon nagyon jó élmény volt. Sajnos ő nem akar osszejonni velem.

Szoval ha belekostolsz neha akkor azert rohadtul tud hianyozni.

2021. júl. 12. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!