Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találok barátnőt.. velem van a baj? 22
Szóval 22 éves vagyok és nem is tudom hogyan folytassam😄
A korombeliekkel az a baj, hogy (akinek nem inge ugye) náluk az "trendi" ha minél több fiúval akár egyszerrexd vannak együtt.
Nekem ez nem kell én erre nem vagyok kiváncsi, hogy 2 hónap után meguntalak, megcsaltalak, mégse fog menni de nem miattad stb.
Az idősebbeknek pl: 24-25-26 meg túl fiatal vagyok gondolom én😅
Persze mindenki azt mondja, hogy fiatal vagy, élj, élvezd ki és lehet furán fog hangzani mert tényleg fiatal vagyok még de én azt keresem akivel lehet tervezni hosszútávra akár nagyon komolyan is és a felfogása se olyan mint manapság a többségnek.
Nem kalandokra van szükségem.
Remélem így érthető volt😅
Az én korosztályom magam miatt van kb kizárva az idősebbek meg maguk miatt mert fiatal vagyok, hiába más a felfogásom.
Fogalmam sincs mit csináljak, mihez kezdjek😅
Szerintem ez egy sértő megfogalmazás, hogy a mai fiatal lányok ilyenek stb akkor valószinűleg te olyan körökben mozogsz, de nem hiszem hogy itt csak a lányokkal lenne a baj. Ugyanitt 21 éves vagyok a közeli barátnőim közül csak egy lánynak van barátja, nemhogy több egyszerre😅
Teljesen megértem, hogy te hosszútávra szeretnél magad mellé egy társat, én is.
De ez, hogy "én erre nem vagyok kiváncsi, hogy 2 hónap után meguntalak, megcsaltalak, mégse fog menni de nem miattad stb." szerintem nem elfogadható a megcsalás kivételével. De szerintem olyan igenis van, hogy a kezdeti fellángolás után, elkezdesz tisztán látni, észreveszed a másik hibáit, hogy mennyire különbözőek vagytok, hogy nem passzoltok. Inkább két hónap után érjen véget, minthogy két évig hidd azt hogy neki te vagy a legjobb, és utána mondja meg hogy mennyire nem🙃
Jajj utolsó! A sorokat nem csak olvasni, hanem értelmezni is kéne tudni... Teljesen másról ír a kérdező. Annyira bírom, mikor valaki leír egy mondatot, a másik pillanatok alatt tévesen köréépít egy egész fogalom komplexumot xD, és utána megy a vagdalkózás, majd el is hiszi a másik magáról, hogy okos. Pedig nem.
Kérdező, nincsen veled semmi baj, kívánom, hogy a kellő időben találd meg azt a lányt, akire úgy érzed megérte várni, és akivel hosszú távon tudtuk együtt gondolkodni, akivel kiegészítek egymást!! :))
*Szimplán nektek nehezebb, de sosem szabad a keresést feladni.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!