Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok barátnőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok barátnőt?

Figyelt kérdés

Érzelmes fiú voltam mindig is, úgy 17 éves korom óta szeretnék barátnőt. De egy lányt sem találtam akivel ismerkedni tudtam volna, mostmár bőven túl vagyok a 20 éven is. 22 évesen volt egy lány akit megszerettem de összejött mással. Szóval még mindig nem volt barátnőm. Annyira nincs ebben szerencsém.

Annyian vannak akiknek már 18 előtt összejött komoly kapcsolat. Mit nem adtam akkor meg persze most is egy aranyos lányért.

Rossz érzés hogy kimaradt a fiatal koromból ez. Legalább most felnőttként jönne össze.

Mások is vannak úgy hogy nem találnak komoly kapcsolatot?

Úgy érzem el vagyok átkozva, nekem már sosem lesz tini szerelem.

2021. aug. 5. 13:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
De már nem vagy tini, a tini szerelem pedig egy komolytalan kapcsolat többnyire, ritkán komolyodik meg és lesz tartós, mégis miért vágynál ilyesmire?
2021. aug. 5. 14:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Merre tanultál tovább? Egyetemen, főleg bölcsész vagy művészeti karokon rengeteg olyan lány van, aki az érzelmesebb férfiakhoz vonzódik. Lehet, hogy sosem voltál olyan közösségben, ahol ilyen lányok vannak. Én többnyire művészeti és bölcsész közösségekhez tartozom és itt szinte csak ilyen lányok vannak.
2021. aug. 5. 14:02
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Le vagy maradva mint a borravaló! A normális fiuknak már 13-14 évesen van baratnojuk.
2021. aug. 6. 05:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!