Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok a közelemben senkit sem?
Legtöbbször, ha megismerkedek egy lánnyal akkor csak én tartom fent a beszélgetést, én kérdezek, én fejtem ki a gondolataimat, én kezdeményezek mident, élőben és interneten keresztül is :/
Ha én nem írok, akkor több napig nem is beszélünk sokszor.
Egész aggasztó, hogy mennyire próbálkozok és mégis mennyire pofára esek.
A másik pedig, ha netán tán találok egy olyan lányt aki próbálkozik, akkor az több száz kilóméterre lakik.. Ha pedig olyat találok aki közel, azzal leggyakrabban csak haldoklik a beszélgetés.
Van bennem egyfajta minimalizmus a kapcsolatok terén, de sehol sem találok odaadó és értelmes lányt aki nem az ország másik végében lakik :/
A külsőmről pedig: átlagos srác vagyok, átlagos alkattal, de ha ide leírom az úgyse mond semmit, szóval ha gondoljátok küldhetek privátban képet is.
16/F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!