Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti mennyi időt öltötök bele az online társkeresésbe?

Figyelt kérdés
2022. febr. 20. 10:24
A kérdező szavazást indított:
Semmit, nem ismerkedem onlinen
napi 1 óránál kevesebbet
napi 1 - 2 órát
napi 2 - 3 órát
napi 3 - 4 órát
napi 4 óránál többet
13 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Nekem a rosszlanyokon 5 perc míg kiválasztom az esti randipartnerem.Józsi bácsi 64F
2022. febr. 20. 10:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Semennyit. Korábban volt két párkapcsolatom. Valamiért az utóbbi időben sehogy nem megy nekem az ismerkedés. Sem online, sem a való életben. El is engedtem. Már nem vagyok hajlandó több időt és energiát fektetni ebbe. Így tisztában vagyok azzal is, hogy ezen a téren nem is lesz változás. Csodák nincsenek tettek nélkül. Inkább a céljaimra koncentrálok. Viszont szeretném kiemelni, hogy a helyzetemért magamat okolom. Nem a nőket vagy a világot. Megvannak a magam hibái. Amin tudok, valtoztatok. Ez sajnos ennyire volt elég. Sokkal jobban kellene nyitnom a világ fele. Eljarok társaságba, de az férfiakra korlatozodik. És mindig ugyanazok az arcom. Nehéz nyitni, kezdemenyezni. Lehet egy pszichologus segítene... 30/F
2022. febr. 20. 10:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Én csak 2 napig bírtam, aztán töröltem.
2022. febr. 20. 10:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Régebben rászántam napi kb. fél órát, de gyakorlatilag teljesen sikertelen voltam, így hagytam az egészet a fenébe. A fizetős verziókat pedig elvből nem próbálom ki. Szóval marad az élet.
2022. febr. 20. 11:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kiprobaltam 1 honapig a tindert es a badoot, annyi egy eletre eleg volt. Majd, ha ujra tudom edzeni es epp nem lesz senkim, talan dugni felszedek par felszines csajt, mert ott masmilyet nem talalni.
2022. febr. 20. 11:09
 6/7 anonim ***** válasza:
85%

Soha többé nem ismerkedem semmilyen formában online, vagy odamegyek én, odajön hozzám vki vagy nem. Az egész netes fos elvan baszva. Nőknek is hiába van miből választani, ha egyik se jó, amit meg is értek, mert egyre több piacképes férfi hagyja el ezt a világot és többnek tűnik az alja.

Ugyanigy férfiak is hiába tudnak huzogatni x ezer profilt ha soha sehonnan nem érkezik semmi, vagy ha igen, az is méltatlanul szánalmas. Azt mondom irány az élet, elvárások nélkül, lesz ami lesz.

2022. febr. 20. 11:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Online legfeljebb gyakorin

Más online felület kizárva, ha ismerkedésről van szó

2022. febr. 20. 11:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!