Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20-on éves lányok nagyrésze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-on éves lányok nagyrésze még bulizni, fiúzni akar, elköteleződés helyett?

Figyelt kérdés

Én így látom, ami kicsit zavar mert én 24 évesen már komoly lányra vágyom. Egy bulis lány nekem komolytalan.

Mikor állnak le a csajok ezzel?

2022. febr. 19. 21:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én idén leszek 25, a társaságom nagy része is hasonló korú. Az utóbbi egy-két évben vagy idén nagyjából mindenki végzett/végez az egyetemen, sorban jegyzik el a lányokat a párjaik (akikkel jellemzően több éves kapcsolatban vannak, együtt élnek), pár éven belül terveznek gyereket, de van, aki már évek óta házas és olyan pár is, akinek már gyereke van.
2022. febr. 20. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!