Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok olyan lányt aki hajlandó az
elköteleződésre?
Figyelt kérdés
Pár év múlva szeretnék már családot. Komoly, felelősségteljes lány alig van.
Sok lány még bulit részesíti előnyben, én sosem értem mi jó benne. Nekem többet jelentene egy őszinte kapcsolat programokkal és közös jövővel.
Sok lány utasított el azért mert ő még élni szeretne.
24 vagyok egyébként.
Egy volt osztálytársam is ebben a helyzetben volt. Ő pár éve összejött egy nála 10 évvel idősebb nővel és boldogok. De én nem tudnám elképzelni ennyivel idősebbel. Szomorú hogy a korombeli lányok ennyire máshogy gondolkodnak.
2021. aug. 6. 23:54
1/9 anonim válasza:
Már megint te? Úgy tűnik, te soha, semmiből nem vagy képes tanulni. Most kezdjük el megint magyarázni, hogy a világ nem úgy működik, ahogyan azt te elvárod? Képzeld, a nőknek van szabad akaratuk és választási lehetőségük! Sz*r ügy, mi?
2021. aug. 7. 00:05
2/9 anonim válasza:
1: Nem, ő nem ő. Mindig más ír, mivel egyre több férfinak vannak problémái az inflálódott párkapcsolati piacon.
2021. aug. 7. 00:17
3/9 anonim válasza:
#2: ja, és mind kivétel nélkül 24 éves.
2021. aug. 7. 00:21
4/9 anonim válasza:
Teljesen érthető, hogy 20-on éves lányok nem akarnak családot, gyereket egy szintén 20-on éves sráctól. Mikor majd 2 gyerek után lelépsz, mert te még élni akarsz, akkor ők ott maradnak egyedül. Jól teszik hogy élnek, szórakoznak, egzisutenciát teremtenek, aztán ráérnek 30 körül családot alapítani.
2021. aug. 7. 00:25
5/9 anonim válasza:
Az én környezetemben a 23 körüli lányok nagyrészének több éves kapcsolata van vele egykorú +/- 2 év srácokkal. Viszont családot még bőven nem akarnak. Majd. .
2021. aug. 7. 00:28
6/9 anonim válasza:
Az elköteleződés, komoly kapcsolat, házasság az 1 dolog, simán összejöhet, de sok nő érthető okokból gyereket pl egyáltalán nem akar, se huszonévesen, se később. Ez pl nálam os így volt és van. 24 évesen jöttem össze a férjemmel, de gyerek, na az nem kell soha!!
Nem lesz könnyű dolgod. 15 éve még sokkal több olyan volt aki meg akar felelni az ilyen jellegű társadalmi elvárásoknak. Ma már nincs akkora nyomás.
2021. aug. 7. 00:46
7/9 anonim válasza:
De attól, mert valaki bulizni is szeretne nem jelenti, hogy évek múlva ne akarna házasságot és gyereket. Ez már ezerszer le lett írva, nem értem, mit nem fogsz fel ezen. Most ha összejön egy kapcsolat, nem másnap fogtok az oltár elé vonulni 1 hét múlva meg terhes uhra. Attól, mert te életunt múmia vagy, nem kell a másiknak is annak lennie.
2021. aug. 7. 06:29
8/9 anonim válasza:
Az lehet a bibi hogy VELED nem akarnak családot alapítani! Lehet az anyagi helyzeted gyenge.
2021. aug. 7. 08:32
9/9 anonim válasza:
Nagyon unalmas vagy már. Jah, az a komoly, érett, rendes nő aki már 20 évesen beáll tenyészkancának. Fogd már fel hogy nem mindenki akar szülni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!