Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok! Volt már dolgotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Volt már dolgotok olyan pasival aki nem volt hajlandó elköteleződni?

Figyelt kérdés

Gondolok olyan férfira akiknek hosszú évek óta nincsen senkijük. Az én ismerősöm hangoztatja, hogy ő szeretne barátnőt, viszont állítása szerint senki se megfelelő a számára. Ilyen esetben nem lehet, hogy arról van szó, hogy inkább nem szeretne elköteleződni? Pár nőt ismerek, akivel dolga volt, és mind olyan nő akivel semmi probléma nincs, teljesen normálisak, de még csak esélyt sem ad a dolgoknak mert hogy nem ők az igazik és ezért nem... Furcsa, mert ha igazán szeretné lehetne barátnője ,mégis mindig talál valami kifogást. Másrészt talán úgy is érzem hogy senki nem elég jó neki, és vár egy tökéletes nőre, de vajon ha ilyen válogatós , eljön valaha ? Ha mindig mindenkiben azt látja h nem állapodik meg/ nem köteleződik el mert ennél még lehet jön jobb?

Mi lehet a megoldás ebben az esetben?

2020. okt. 25. 14:48
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

"Mi lehet a megoldás ebben az esetben?"

Szerintem az, hogy hagyod, hogy úgy élje az életét, ahogy jónak látja, te meg keresel olyan férfit, akivel van közös jövőképetek.

2020. okt. 25. 14:55
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Hagyni kell. Nekem "úgy" nem volt dolgom vele, de ismerek egy ilyen férfit, nyáron volt 44. Tény, hogy eléggé klassz pasas, szóval van mire fel válogatnia, de azért körülötte is fordultak már meg csinos és normális nők, mégsem maradt meg végül egyik mellett sem. Szerintem majd úgy 55-60 körül kényszerből összeáll valakivel, hogy azért mégse teljenek magányosan az idős évei, esetleg legyen, aki gondoskodik róla, törődik vele.
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
Mit akarsz megoldani? Nem akar (veled) elköteleződni, ez van.
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
Nem feltétlenül jobb, pláne külső szemmel, inkább arra tippelnék, aki jobban passzol hozzá, személyiságben, szexualitásban, meg úgy ámblokk a mindennapokban, arra vár. Ezzekkel a nőkkel valószínűleg eleve nem is tervezett hosszútávra, illetve alapból nem akar még megállapodni. Karrier most fontosabb, esetleg anyagilag nem áll úgy, stb.
2020. okt. 25. 14:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nincs túl valakin. Mindegy, hogy 2 éve vagy 10 éve, esetleg szerelmes volt, utána már nem olyan senkivel...
2020. okt. 25. 15:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Volt "szerencsém" ilyen férfihoz. Mivel én szerelmes lettem belé, ő pedig nem közölte előre, hogy nem akar tőlem semmi komolyat, ezért nagyon megviselt. Fél évig hagytam magam abban a hitben, hogy meg fogja gondolni magát, hiszen érzem, hogy érez irántam. Aztán egy este sokadszorra felhoztam a témát, hogy egy pár vagyunk-e tulajdonképpen és ő a szokásos formáját hozta. Hárított, sőt. Ellenem fordította a kérdésem, mert én elégedetlenkedem és elrontok mindent a hülyeségemmel. Szóval érezzem duplán sz*rul magam. A beszélgetés végén megfordultam és pityeregve elaludtam tudván, hogy holnap kisétál a szerelem az ajtón és én soha többé nem fogom látni. Ő soha többé nem jön, én pedig soha többé nem keresem. Így is lett.

Eltelt 5 év, továbbra is egy baráti társaságba tartozunk, azóta ugyanezt csinálja egy másik csajjal. Szegényt sajnálom. Igazából mindkettejüket.

A pasi időnként megjelenik az életemben és elsírja mennyire szeret engem és mennyire sajnálja, hogy pont abban az időszakban találkoztunk, amikor. Ő elmenekült, pedig én voltam A nő számára. Amíg együtt voltunk soha, egyszersem mondta, hogy szeret. Az elmúlt két évben, amióta rájött, hogy végleg elveszített, rengetegszer hallottam tőle. Hát ez van. Kitudja hány csajnak mondja ugyanezt... :D

2020. okt. 25. 19:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!