Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan embereket ismersz akik 25 körül találtak először párt?
Olyat is, aki később, vagy aki 30 évesen sem.
Nincs velük "gond". Szerintem nem mindenkinek való a kapcsolat.
25 évest nem ismerek, de a legjobb barátnőm 21 éves, még sose volt pasija.
Amúgy egy nagyon vagány, csinos csaj, ha valaki odajön hozzánk akkor 100% hogy őt nézte ki :D
Nincs vele semmi baj, egyszerűen nem akar kapcsolatot.
például én így voltam
kevés önbizalom, görcsös igyekezet, elb.szott jótanácsok erőltetése, kevés odafigyelés a másikra, későn kifejlődő emberi és társas készségek, kb, ilyesmi lehet a magyarázat (de én sem értem teljes mértékben, meg a környezetem se)
de hál istennek múlt idő
Pl én.
Nem igazán érdekelt a társkeresés. Mindig is jól el voltam egyedül. A környezetemben látott kapcsolatok alapján inkább azt tapasztaltam, hogy egy kapcsolat stressz, nyűg, hátráltat. Én tanulni akartam, a szabadidőmben játszani. Nem volt semmi kedvem ahhoz, hogy más ossza be az időmet. Az anyós pajtás dráma/pasi leszakítása az anyja csöcséről se hiányzott, az se hogy betelepedjen valaki hozzánk...stb stb
Van egy ideálom is, amiből nem engedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!