Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek, aki azért nem tud párt találni, mert nincs elég nagy baráti köre, akiken keresztül új embereket ismerne meg?
Kort is írhatnátok amúgy, kíváncsi vagyok az átlagra, bár úgy tippelem, főleg huszonévesekre jellemző.
Én 24 vagyok.
Egyszerűen nincsenek meg azok a fórumok ahol a fiatalok ismerkedhetnének - kivéve a szórakozóhelyeket, amiket viszont nem szeret mindenki.
Jó lenne ha lennének valami kulturáltabb, szocializálódásra kitalált helyek.
Nincsenek barátaim sem sajnos... :/
22/F
Szerintem van elég fórum. Induljatok ki abból, hogy a zenét mindenki szereti. Keressetek olyan oldalakat, ahol beszélgethettek a kedvenc zenekaraitokról, az irányzatokról, amik közel állnak a szívetekhez. A facebooknak hála azt is megbeszélhetitek, hogy melyik eseményre menjetek közösen és akkor nem egyedül kell, már is lesz pár új ismerősötök.
Pár hónap és megoldódik ez a kérdés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!