Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra megjelentek a nők a szórakozóhelyeken?
Az utóbbi 10 évben azt láttam, hogy a nők kb teljesen eltűntek a Budapest éjszakai életből. 2019 -ben akárhova mentem, mindenütt szinte csak férfiak táncoltak. Mostanában viszont mintha megint javulna a nők aránya.
Hasonló a helyzet a szórakozó emberek számát illetően is. Az instant -fogasházban tegnap a hajógyári korszak óta nem látott tömeget és sort tapasztaltam.
Közbe Tinderen ugyanakkor minden korábbinál nehezebb férfiként. Lehetséges, hogy lejöttek a nők Tinderről és visszamentek az éjszakai életbe?
Azzal, hogy ilyen röhejes címkéket aggatsz mindenre csak azt bizonyítod, hogy egyáltalán nem gondolkozol normálisan és megérdemelten fordulnak el tőled a nők.
Minek foglalkozol egyáltalán velünk, ha "ellenség" vagyunk? Ignorálj minket, így lesz a legjobb mindenkinek.
43-as!
" a legtöbb embernek már az arcán látszik, hogy milyen ember. "
Na ez a tipikus Magyar női logika! Ránézel valakire és már el is döntötted, hogy innentől gyűlölni fogod őt, és csinálhat bármit, te betetted egy skatulyába az arca alapján! Igazi egybites gondolkodásmód!
Egyébként hiába töröltettétek a válaszomat, csak az igazságot írtam.
Ha kitör a háború a nők menekülnek majd, a férfiak meg hullanak mint a legyek! Ez az egyenjogúság!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!