Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra megjelentek a nők a szórakozóhelyeken?
Az utóbbi 10 évben azt láttam, hogy a nők kb teljesen eltűntek a Budapest éjszakai életből. 2019 -ben akárhova mentem, mindenütt szinte csak férfiak táncoltak. Mostanában viszont mintha megint javulna a nők aránya.
Hasonló a helyzet a szórakozó emberek számát illetően is. Az instant -fogasházban tegnap a hajógyári korszak óta nem látott tömeget és sort tapasztaltam.
Közbe Tinderen ugyanakkor minden korábbinál nehezebb férfiként. Lehetséges, hogy lejöttek a nők Tinderről és visszamentek az éjszakai életbe?
dehogy jöttek le, tudod mennyi figyelmet, validációt kapnak ott? ebből élnek, meg reklámozzák az instájukat, onlyfanst is.
bulikázni is főleg a figyelemért meg az ingyen piákért mennek, max a legtutibb csávókkal hazamennek.
Akár tízen vagytok, akár tízezren, akkor sincs jogod másokat engedély nélkül fogdosni.
1-es!
Ne is mond! Velem ugyanezt csinálják a nők. Megértelek, én is úgy unom már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!