Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Újra megjelentek a nők a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újra megjelentek a nők a szórakozóhelyeken?

Figyelt kérdés

Az utóbbi 10 évben azt láttam, hogy a nők kb teljesen eltűntek a Budapest éjszakai életből. 2019 -ben akárhova mentem, mindenütt szinte csak férfiak táncoltak. Mostanában viszont mintha megint javulna a nők aránya.

Hasonló a helyzet a szórakozó emberek számát illetően is. Az instant -fogasházban tegnap a hajógyári korszak óta nem látott tömeget és sort tapasztaltam.

Közbe Tinderen ugyanakkor minden korábbinál nehezebb férfiként. Lehetséges, hogy lejöttek a nők Tinderről és visszamentek az éjszakai életbe?

2022. febr. 19. 19:33
A kérdező szavazást indított:
Igen, az utóbbi időkben ez a trend. Az emberek visszamennek az életbe.
Az egész csak ideiglenes és a coviddal van összefüggésben.
2019 -ben is tele voltak a helyek nőkkel -- csak nem ott, ahol én voltam.
15 szavazat
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
100%
Én például azért nem járok szórakozóhelyre, mert meguntam, hogy tíz percenként megfog, hozzám dörgölőzik, odajön egy férfi.
2022. febr. 19. 19:36
 2/64 anonim ***** válasza:
3%

dehogy jöttek le, tudod mennyi figyelmet, validációt kapnak ott? ebből élnek, meg reklámozzák az instájukat, onlyfanst is.

bulikázni is főleg a figyelemért meg az ingyen piákért mennek, max a legtutibb csávókkal hazamennek.

2022. febr. 19. 19:37
 3/64 A kérdező kommentje:
1: Ha több lenne a nő a szórakozóhelyeken, nem lennének ennyire kiéhezve a férfiak.
2022. febr. 19. 19:37
 4/64 anonim ***** válasza:
94%

Akár tízen vagytok, akár tízezren, akkor sincs jogod másokat engedély nélkül fogdosni.

2022. febr. 19. 19:38
 5/64 A kérdező kommentje:
2: Én incel vagyok és 2 év semmi után, most kétszer is odajött hozzám nő. Lehet azért is, mert közbe elkezdett férfiasodni az arcom. (25 és 30 között vagyok)
2022. febr. 19. 19:39
 6/64 anonim ***** válasza:
9%
#4 kieg: ha nem nézel ki elég jól. ha igen, azt fogdosol akit akarsz
 7/64 anonim ***** válasza:
54%

1-es!

Ne is mond! Velem ugyanezt csinálják a nők. Megértelek, én is úgy unom már.

8/64 A kérdező kommentje:
2: Ez a validáció dolog 2 -3 éve még igaz volt, ugyanakkor egyre több férfi ráébredt erre és kéretlen farokképekkel validál.
2022. febr. 19. 19:41
 9/64 anonim ***** válasza:
23%
és? a nők meg nyilvánosan posztolják a seggüket, meztelen képeiket bárhova, a faszik legalább diszkrétek :D
2022. febr. 19. 19:43
 10/64 anonim ***** válasza:
89%
Eddig is ott voltunk.
2022. febr. 19. 19:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!