Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra megjelentek a nők a szórakozóhelyeken?
Az utóbbi 10 évben azt láttam, hogy a nők kb teljesen eltűntek a Budapest éjszakai életből. 2019 -ben akárhova mentem, mindenütt szinte csak férfiak táncoltak. Mostanában viszont mintha megint javulna a nők aránya.
Hasonló a helyzet a szórakozó emberek számát illetően is. Az instant -fogasházban tegnap a hajógyári korszak óta nem látott tömeget és sort tapasztaltam.
Közbe Tinderen ugyanakkor minden korábbinál nehezebb férfiként. Lehetséges, hogy lejöttek a nők Tinderről és visszamentek az éjszakai életbe?
13: Még mindig férfitöbblet van, de megint vannak nők is. Azon gondolkozom, hogy lehet latin amerikából ideérkező nők kezdték el javítani az arányt. Férfiakon keresztül akarnak bejutni Európába.
Meglepően sokan beszélnek spanyolul újabban.
Nekem az tűnt fel, hogy 20 évnél idősebb srácok kb nincsenek is a szórakozóhelyeken.
26/L
#15:
“Nekem ezzel csak annyi a gondom
Ha érted, speciel, hogyan mondom
Hogy kevered a szezont a f-szommal“
Az ukránokba én is reménykedem, bár ahogy nézem, inkább a latin amerikai nők fogják a kiutat jelenteni az incelsorból. Latin Amerikában (már most is..) brutális válság és munkanélküliség van, a nők pedig az európai férfiakban látják a kiutat.
Incel létemre smároltam egy ilyen csajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!