Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 18-22 éves lányok, hol lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-22 éves lányok, hol lehet hozzátok odamenni ismerkedni, szórakozóhelyen kívül?

Figyelt kérdés

2021. szept. 27. 11:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%

Ém is utálom ezt a választ, de tényleg bárhol.

Én mint lány szívesen ismerkednék akárhol, kávézó, könyvtár, színház, park, bár/kocsma, bolt, drogéria, pékség stb ha azt látnám hogy a ferfiak mernek lépni. Nyilván úgy hogy a kölcsönös szimpátia jelei fellelhetők. Szemezés pl.

Ha már legalább 5x ránéztünk egymasra, egymas szemébe, az szerintem már nem véletlen.

De sok férfi hasonló esetekben sem tesz lépéseket.

Szóval figyelni kell az embereket, akad-e olyan akivel megvan-e a szimpátia.

Csak aztán lépni is kell.

2021. szept. 27. 12:29
 2/14 anonim ***** válasza:
33%

Jajj, hányszor léptem én nyilvános helyen 15-szöri összenézés után! Legutóbb is szó nélkül otthagyott a csaj. Pedig alacsony, formátlan duci volt... de az arca nagyon tetszett. Mindhiába...

Még jó hogy nem szorulok rá a kuncsorgásra. Meg is őrülnék ha szerencsétlen lennék! Így csak szimplán szarul esik hogy odamész kedvesen, mosolygósan egy lányhoz, az meg...

2021. szept. 27. 12:40
 3/14 anonim ***** válasza:
59%

Bárhol oda lehet menni. A gond az szokott lenni, hogy néhányan nem fogadják el a nemleges választ.

Szóval mindig hagyj helyet arra, hogy a csaj el tudjon menni (hiába vagy amúgy ártalmatlan, már csak pszichológiailag rossz, ha pl. egy liftben vagy egyéb zárt helyen szólítasz meg valamit) illetve ha "nem" a válasz, akkor csak kívánj további szép napot, és menj a dolgodra.

Nő vagyok, volt hogy odajött hozzám egy srác, és tök normálisan megkérdezte, hogy lenne-e kedvem ismerkedni. Mondtam neki, hogy "nagyon rendes vagy, de ne haragudj, nem"

Normálisan fogadta.

Ezt utána elmeséltem a pasimnak is, és ketten dicsértük a csávót, hogy milyen menő, hogy odajött meg minden :)

2021. szept. 27. 12:44
 4/14 anonim ***** válasza:
11%
Ha te nem vagy 18-22 éves, akkor inkább hozzám se szólj. Unom már a kivénhedteket, akik a korosztályom körül legyeskednek. A korombeliek meg tudják, hol szoktunk lenni...
2021. szept. 27. 13:22
 5/14 anonim ***** válasza:
0%

Sehol. Sose tudhatod melyik vevő rá és melyik nem...

Illetve ezt el lehet dönteni viszonylag könnyen: nézz bele a tükörbe, ha egy igazi menő, jóképű "chad" vagy, bármikor bárkihez odamehetsz. Ha nem, akkor válogass és mérlegelj.

2021. szept. 27. 14:13
 6/14 anonim ***** válasza:
61%
#5 Aki mer, az nyer. Nagy eséllyel nem fog elsőre összejönni, de nem szabad feladni.
2021. szept. 27. 14:16
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok.

Azt még hozzátenném hogy a személyes ismerkedésnek megvan az az előnye, hogy a külsőn kívül ha jó a kisugárzásod, jó a karizmád, vicces vagy, udvarias akkor azért lehet esélyed.

Erre szoktam azt mondani hogy át tud jönni maga az ember.

Ezert van az hogy volt olyan pasas (illetve van) akiért megbolondulok. Elképesztően szexinek találom, de elsősorban nem a külseje miatt. Nem az akire úgy kifejezetten felfigyelnék. De olyan a kisugárzása, karizmája, az attitűdje hogy akármikor látom alig bírok magammal és kb letépném róla a ruhát.

Szóval ha meg tudsz magadból mutatni valamit (nem rossz értelemben), a karakteredből az nagyon sokat számít.

2021. szept. 27. 14:21
 8/14 anonim ***** válasza:

4-es:nyugi,nem szól hozzád.

A kedves,empatikus,mosolygós lányokat keresi.

2021. szept. 27. 15:15
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

#1 Így van. Ezen fiatal fiúk nem tudják hogy mit jelent ha összenéznek többször is egy lánnyal. Odamenni meg nem mernek mert senki nem mondta mit hogyan. Pláne ha nagyon megközelíthetetlenül viselkedik a nő, vagy öregíteni próbálja magát azzal sajnos fokozza a hatást. Úgy hogy inkább nem vállalják a kockázatot.

Szerintem ez ilyen modern társadalmi "betegség".

2021. szept. 27. 15:39
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

6-os: jajj hát persze, de kis naív vagy...

20 éves csaj jött oda hozzám nyáron, háromszor kezdeményezett nálam majd lekoptatott szinte az összes haverom előtt. Nagyon megalázó volt. Ha nem jön oda, sose tudom meg ki ő. Normális voltam vele, komolyan gondoltam, hogy érdemes lenne vele randizni, összejönni.

Ennyit a mai "18-22” lányokról...

2021. szept. 27. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!