Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem talál magának párt az teljes mértékben az ő hibája?
20.
Úgy látom, te boldog párkapcsolatban élsz, és én ennek nagyon örülök, hisz ez a teljesen természetes. Az egy csodálatos dolog, amikor valaki együtt élhet egy olyan nővel akit szeret. Az egy szavakkal szinte leírhatatlan csoda.
Ha te is a társkeresők táborát erősítenéd, akkor te is tudnád, hogy mennyire nehéz ma egy nővel megismerkedni.
Szinte lehetetlen, mert ma a nők választanak férfit.
Ha nem vagy szép, sármos, izmos, akkor véged van.
Tudod, amikor az ember már az öngyilkosság gondolatával foglalkozik, az már nem a vicc kategória.
Sajnálom, hogy te az én 19 es hozzászólásomat hazudozásnak tartod.
Sajnos én komolyan írtam, amit írtam.
De nem haragszom rád, mert a boldog párkapcsolatban élők nem tudják, hogy mennyire megközelíthetetlenek ma a nők.
Úgyhogy semmi baj.
Sok boldogságot neked.
19#
Én ezt tudom 22 es, hisz ebben a cipőben járok.
Látod, hogy mégis kapom a pirosakat.
Sok embernek fogalma sincs, hogy milyen nehéz ma a komoly társkeresés.
Az egy ejszakás szex kaland meg kell a fenének.
Egyelőre még nem az állat kategóriába sorolom magam.
Az állatok csak döfnek, aztán annyi. Ott a kanyinak csak az a dolga, hogy ürítsen.
21#
Így van.
Pontosan erről beszélek. Sajnos ebben is egyedüralkodók a nők.
A nők iszonyatosan kihasználják a mai világban, hogy a férfiaknak nagyon szükségük van a nőkre.
Ezért, sajna a natúr szex kapcsolat sem kőnnyű.
Olyan szinte már nincs is, hogy csak úgy simán érezzük jól magunkat.
Amelyik nő csinos, vékony, jó alakú szép kedves arcú, az már sajnos a fizetős kategória.
Hülye lenne "csak" élvezetből szexelni, ha tudja azt, hogy a férfiak fizetni is hajlandóak érte.
Hülye lenne. Teljesen igaza van. Ők lettek ma a szex-cápák.
Azokat a férfiakat, aki nem néz ki úgy mint minimum Georges Klúni, azt csótánynak nézik.
Régebben nem beszéltünk férfi szépségről. Ma már ez sem elég.
Ha egy férfi nem gyönyörű, akkor mehet a levesbe.
Ma már a magányos, nem sármos, nem szép férfiakból, meg lehetne tölteni egy Bp. méretű várost.
Szép férfiak naponta más nővel lehetnek, csúnya férfiaknak irány a gázkamra. Nő uralom van. Ezt vegyük tudomásul. Mi férfiak teljesen elvagyunk nyomva, és a szexxel is megvagyunk zsarolva, mert nekünk szükségünk van rá. Tudják is ezt sajnos.
20-23#
27.
Igen.
Te röviden, tömören megfogalmaztad azt, amit én hosszasan taglaltam.
Sajnos ez az igazság. Ma már nem az USA a nagyhatalom, hanem a P@NA.
Persze belőlem egy kicsit az indulat is beszél, mert 1.5 éve nem találok egy normális társat, ezt is aláírom, de az igazság sajnos akkor is ez.😢
26#
29.
Na jó, akkor most őszinte leszek.
Volt ugyan feleségem, meg a válás után barátnőm, de egyik sem volt az igazi, egyik sem volt az esetem. Egyik esetben sem beszélhetünk szerelemről.
Úgyhogy a szerelmet, és az igazit még én is keresem, immáron 55 évesen.
Na ez azért már nem semmi igaz??
Ez azért "jó," életkor, mert itt már tényleg csak a szerencse segíthet. Semmi más.
Csak egy marha nagy szerencse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!