Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi nem talál magának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem talál magának párt az teljes mértékben az ő hibája?

Figyelt kérdés
Nem hímsoviniszta gondolkodásmód?Minden a férfin múlik és semmi a nőkön?Szerintem ez a hozzáállás lenézi a nőket.

2022. febr. 18. 14:48
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
29%

20.

Úgy látom, te boldog párkapcsolatban élsz, és én ennek nagyon örülök, hisz ez a teljesen természetes. Az egy csodálatos dolog, amikor valaki együtt élhet egy olyan nővel akit szeret. Az egy szavakkal szinte leírhatatlan csoda.

Ha te is a társkeresők táborát erősítenéd, akkor te is tudnád, hogy mennyire nehéz ma egy nővel megismerkedni.

Szinte lehetetlen, mert ma a nők választanak férfit.

Ha nem vagy szép, sármos, izmos, akkor véged van.

Tudod, amikor az ember már az öngyilkosság gondolatával foglalkozik, az már nem a vicc kategória.

Sajnálom, hogy te az én 19 es hozzászólásomat hazudozásnak tartod.

Sajnos én komolyan írtam, amit írtam.

De nem haragszom rád, mert a boldog párkapcsolatban élők nem tudják, hogy mennyire megközelíthetetlenek ma a nők.

Úgyhogy semmi baj.

Sok boldogságot neked.

19#

2022. febr. 19. 13:21
 22/32 Barito ***** válasza:
19%
Igazad van 19-es, 21-es!
2022. febr. 19. 19:56
 23/32 anonim ***** válasza:
65%

Én ezt tudom 22 es, hisz ebben a cipőben járok.

Látod, hogy mégis kapom a pirosakat.

Sok embernek fogalma sincs, hogy milyen nehéz ma a komoly társkeresés.

Az egy ejszakás szex kaland meg kell a fenének.

Egyelőre még nem az állat kategóriába sorolom magam.

Az állatok csak döfnek, aztán annyi. Ott a kanyinak csak az a dolga, hogy ürítsen.

21#

2022. febr. 19. 22:36
 24/32 anonim ***** válasza:
4%
Másenyka = nő. Így próbáld meg még egyszer.
2022. febr. 20. 01:17
 25/32 anonim ***** válasza:
14%
Nem mintha az egyéjszakás könnyebb lenne. Mennek itt évek óta a legendák a könnyen kapható éjszakai lányokról, de őket sem lehet csak úgy bárkinek megkapni. Nagydumás partyállat és/vagy atomjó kinézetű férfi kell legyél hozzá, másképp undorodva elhajt.
2022. febr. 20. 09:36
 26/32 anonim ***** válasza:
65%

Így van.

Pontosan erről beszélek. Sajnos ebben is egyedüralkodók a nők.

A nők iszonyatosan kihasználják a mai világban, hogy a férfiaknak nagyon szükségük van a nőkre.

Ezért, sajna a natúr szex kapcsolat sem kőnnyű.

Olyan szinte már nincs is, hogy csak úgy simán érezzük jól magunkat.

Amelyik nő csinos, vékony, jó alakú szép kedves arcú, az már sajnos a fizetős kategória.

Hülye lenne "csak" élvezetből szexelni, ha tudja azt, hogy a férfiak fizetni is hajlandóak érte.

Hülye lenne. Teljesen igaza van. Ők lettek ma a szex-cápák.

Azokat a férfiakat, aki nem néz ki úgy mint minimum Georges Klúni, azt csótánynak nézik.

Régebben nem beszéltünk férfi szépségről. Ma már ez sem elég.

Ha egy férfi nem gyönyörű, akkor mehet a levesbe.

Ma már a magányos, nem sármos, nem szép férfiakból, meg lehetne tölteni egy Bp. méretű várost.

Szép férfiak naponta más nővel lehetnek, csúnya férfiaknak irány a gázkamra. Nő uralom van. Ezt vegyük tudomásul. Mi férfiak teljesen elvagyunk nyomva, és a szexxel is megvagyunk zsarolva, mert nekünk szükségünk van rá. Tudják is ezt sajnos.

20-23#

2022. febr. 20. 12:53
 27/32 Barito ***** válasza:
5%
Kedves előző! A P.na nagy hatalom! A nők tudják, és rá is játszanak. A tények magukért beszélnek!
2022. febr. 20. 14:39
 28/32 anonim ***** válasza:
15%

27.

Igen.

Te röviden, tömören megfogalmaztad azt, amit én hosszasan taglaltam.

Sajnos ez az igazság. Ma már nem az USA a nagyhatalom, hanem a P@NA.

Persze belőlem egy kicsit az indulat is beszél, mert 1.5 éve nem találok egy normális társat, ezt is aláírom, de az igazság sajnos akkor is ez.😢

26#

2022. febr. 20. 15:01
 29/32 Barito ***** válasza:
51%
28! Másfél éve? Én 20 éve!
2022. febr. 20. 19:44
 30/32 anonim ***** válasza:
87%

29.

Na jó, akkor most őszinte leszek.

Volt ugyan feleségem, meg a válás után barátnőm, de egyik sem volt az igazi, egyik sem volt az esetem. Egyik esetben sem beszélhetünk szerelemről.

Úgyhogy a szerelmet, és az igazit még én is keresem, immáron 55 évesen.

Na ez azért már nem semmi igaz??

Ez azért "jó," életkor, mert itt már tényleg csak a szerencse segíthet. Semmi más.

Csak egy marha nagy szerencse.

2022. febr. 20. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!