Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem talál magának párt az teljes mértékben az ő hibája?
Szerintem igen. Nem kell a csóróságra, csúnyaságra stb fogni a dolgot. Sok csúnya ismerősöm van aki házas/gyereket csinált valakinek. A fő probléma a személyiség. Sokan saját magukon nem veszik észre hogy bunkók/idegesítőek/unalmasak stb.
Példák.
Bunkó
Egy haverom társkeresőzik. Össze is jött volna egy jó csaj neki, de elszúrta a "poénkodásával" . Poénkodás = megkérdezte a csajt hogy leprás-e meg hasonlók.
Idegesítő;
Buz1san beszél mert azt hiszi ez menő, minden második szava angoluk van, mert hát ez is naon menő..
Unalmas
Ráír a nőre egy hellot, majd úgy folytatódik a dolog mint egy kihallgatás. A nő kérdez, a "férfi" válaszol. Ha nincs kérdés akkor hisztizik hogy miért nem ír. / Egy adott dologról tud csak beszélni, pl a szerelésről. Mit bütykölt a kocsiján, megjavított egy fűnyírót (az utoksó csavar meghúzásáig mindent elmond)
Tehát szerintem a személyiségükkel, stílusukkal van a gond amit észre se vesznek magukon hogy nem vonzó. Ha változtatnának akkor összejönne valami.
Nem sokat írtál, de minden mondatod nagyobb hülyeség mint az előző.
Igen, a te "hibád", hiszen az hogy legyen kapcsolatod kizárólag a te érdeked, így a felelősség is csak a tiéd. Nem másoké.
Az meg hogy himsovinizmus, hogy rajtad múlik, hogy legyen kibe raknod.. Hát ikszdé....
Retardált majom.
"Ha csúnya, akkor is az ő hibája?"
Csúnya embereknek is van párjuk. Sőt, mozgássérülteknek, látványos fogyatékkal élőknek is.
Incel logika: Minden mások hibája
Gyakori-törzsgárda logika: Minden az egyén hibája.
A valóság szokás szerint a kettő között van, nem pedig valamelyik végtelenül leegyszerűsített végletnél.
Ha egy nő nem talál magának párt éveken keresztül, az kinek a hibája? Nyilván a nőé.
Nem azért vagy te a hibás, mert fütyid van.... Hanem a te párkapcsolatodért vagy annak a hiányáért te felelsz. Ennyi. Pont úgy, ahogy a megoldás is csak az lehet, hogy te változtatsz saját magadon. Hidd el, hogy előbb jön össze, mint hogy megváltoztasd az összes nőt.
Szerintem ma Magyarországon teljes nőuralom lett
Hogy mit értek ez alatt??
Azt, hogy a társkeresés teljesesen az ő kezükven van.
Ha egy nő meglát egy férfit, kezdeményez, vagy felhívja magára a figyelmet, akkor annak a férfinek baromira nagy szerencséje van.
Szerencséje van, mert kiválasztották. Akit nem vákasztanak ki a nők, az lehet hogy örökre szingli marad.
Én férfiként hiába kezdeményezek.
Örüljek, ha nem köpbek le. Hát micsoda dolog ez.
Majd ők választanak. Kiválasztják a legszebbet, legcsinosabbat, legizmosabbat.
Teljesen a nők irányítják ma a társkeresést. Én sajnos ezt látom.
A férfiak semmit nem tudnak tenni. Akit kiszúrnak, annak még a WC papír is aranyból lesz.
Akinek nincs szetencséje, az szenved egy életen át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!