Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan reformálnád meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reformálnád meg a társkeresési piacot ha bármit előirhatnál, ugy lenne?

Figyelt kérdés
2022. febr. 17. 20:03
 71/107 anonim ***** válasza:
77%
Ha valakit elutasítanak, az legalább öt évig ne tudjon újra próbálkozni. Egyszerűen gyűlölöm, hogy nem egyszer futottam bele olyan férfiakba, akik képtelen voltak megérteni, hogy a nem az nem és nem érdeklődöm.
2022. febr. 18. 15:39
 72/107 anonim ***** válasza:
13%

"Sajnos az a helyzet, hogy a mostani "rendszer" a legjobb evolúciós szempontból, hiszen csak a legjobbak, a legelőnyösebb genetikájú emberek fognak tudni egyre inkább csak érvényesülni, szaporodni. Ez a népesség fejlődéséhez és "minőségbeli" javulásához vezet.

Kvázi a nők a mai viszonyok között tudat alatt alkalmazzák, alkalmazhatják az eugenikát. És igen, ennek az az eredménye, hogy nagyon sokan (egyre többen) kiszelektálódnak és tényleg csak a legjobbak lesznek képesek továbbörökíteni a génjeiket":

Ha így lenne, engem és a tudásom miatt most körbeugrálnának a nők. A probléma az, hogy a nők nem azokra a dolgokra szelektálnak, amik a modern világban fontosak a túléléshez, hanem olyan dolgok alapján, amik 50000 évvel ezelőtt a szavannán voltak fontosak a fáról lemászó majmoknál. Ilyen például az állkapocs, ami minnél nagyobb, annál jobban vissza tud harapni a hím az oroszlánra. A magasság is ilyen. A magasabb férfi erősebb, jobban megvédi a nőt stb.

Az eugenika jó dolog, de akkor már műveljük rendesen, ne pedig az elavult női ösztönök alapján.

Egyébként a női ösztönök pont a fent leírt patriarchális társadalom miatt nem fejlődtek, ami gyakorlatilag a mostani civilizáció alapja és kiindulópontja. Az, hogy az emberiség kitört az állati sorból, egy mesterséges dolog, ami a patriarchátusnak köszönhető. Ha hagyjuk, hogy a nők válasszanak, vissza fogunk zuhanni állati sorba.

2022. febr. 18. 15:44
 73/107 anonim ***** válasza:
89%

Ezt az állkapocs mániát honnan szedtétek? Soha nem hallottam még egy barátnőmtől sem, hogy ez szempont lenne, vagy hogy “nézd de jó allkapcsa van”😂

Szerintem hagyjunk mindenkit szabadon élni és választani…:)

2022. febr. 18. 15:47
 74/107 anonim ***** válasza:
10%
Az egy dolog, hogy szaporodjon a legmagasabb és legnagyobb állkapcsú a legokosabb helyett. A másik gond a női eugenikával, hogy a fogamzásgátlók világában - ezt a feminácik is mondják, a szex és a szaporodás el lett választva egymástól. Ezek után oké, hogy megtíltjuk a szaporodást bizonyos férfiaknak, viszont indokolatlan lenne a szexualis egyenlőséget is elvenni tőlük egy olyan világban, ami a nemek közti egyenlőségre törekszik.
2022. febr. 18. 15:49
 75/107 anonim ***** válasza:
85%
Olyanokat tudtok írni hogy a fülem ketté áll. Saját szüleim nem tudtak így korlátozni sosem ahogy ti akartok felnőtt embereket.
2022. febr. 18. 15:51
 76/107 A kérdező kommentje:
de hiába szórja mr lapát áll a magokat ha a gyereket egyedülálló nő neveli fel és egy hisztis punci vagy nettó meleg srác lesz belőle, sokra mentünk vele
 77/107 anonim ***** válasza:
8%

"Szerintem hagyjunk mindenkit szabadon élni és választani…":

Most írtam, hogy ez jelenleg a ki tudja hány évvel ezelőtti világban ragadt genetikátok miatt nem működik semmilyen szempontból sem (kivéve, ha boxolókat meg focistákat akarunk nemesíteni).

78/107 anonim ***** válasza:
97%

Az itteniek alapján te okos se vagy, szóval ugyanúgy nem érdemes kezdeni veled semmit. Minden szavaddal csak azt bizonyítod, hogy megérdemelten néznek le.

2022. febr. 18. 15:52
 79/107 anonim ***** válasza:
8%
76: A szingli anyukák találnak oofy doofy betabuxer apukát szerintem ha akarnak. Így, hogy jön a pénz az államtól, inkább szexelnek tovább.
2022. febr. 18. 15:53
 80/107 anonim ***** válasza:
97%
Ti szedtek valamit vagy trollkodtok vagy nem ebben a világban éltek, vagy mi a baj? Azt se értem mit írt pl a 79-es
2022. febr. 18. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!