Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reformálnád meg a társkeresési piacot ha bármit előirhatnál, ugy lenne?
"Sajnos az a helyzet, hogy a mostani "rendszer" a legjobb evolúciós szempontból, hiszen csak a legjobbak, a legelőnyösebb genetikájú emberek fognak tudni egyre inkább csak érvényesülni, szaporodni. Ez a népesség fejlődéséhez és "minőségbeli" javulásához vezet.
Kvázi a nők a mai viszonyok között tudat alatt alkalmazzák, alkalmazhatják az eugenikát. És igen, ennek az az eredménye, hogy nagyon sokan (egyre többen) kiszelektálódnak és tényleg csak a legjobbak lesznek képesek továbbörökíteni a génjeiket":
Ha így lenne, engem és a tudásom miatt most körbeugrálnának a nők. A probléma az, hogy a nők nem azokra a dolgokra szelektálnak, amik a modern világban fontosak a túléléshez, hanem olyan dolgok alapján, amik 50000 évvel ezelőtt a szavannán voltak fontosak a fáról lemászó majmoknál. Ilyen például az állkapocs, ami minnél nagyobb, annál jobban vissza tud harapni a hím az oroszlánra. A magasság is ilyen. A magasabb férfi erősebb, jobban megvédi a nőt stb.
Az eugenika jó dolog, de akkor már műveljük rendesen, ne pedig az elavult női ösztönök alapján.
Egyébként a női ösztönök pont a fent leírt patriarchális társadalom miatt nem fejlődtek, ami gyakorlatilag a mostani civilizáció alapja és kiindulópontja. Az, hogy az emberiség kitört az állati sorból, egy mesterséges dolog, ami a patriarchátusnak köszönhető. Ha hagyjuk, hogy a nők válasszanak, vissza fogunk zuhanni állati sorba.
Ezt az állkapocs mániát honnan szedtétek? Soha nem hallottam még egy barátnőmtől sem, hogy ez szempont lenne, vagy hogy “nézd de jó allkapcsa van”😂
Szerintem hagyjunk mindenkit szabadon élni és választani…:)
"Szerintem hagyjunk mindenkit szabadon élni és választani…":
Most írtam, hogy ez jelenleg a ki tudja hány évvel ezelőtti világban ragadt genetikátok miatt nem működik semmilyen szempontból sem (kivéve, ha boxolókat meg focistákat akarunk nemesíteni).
Az itteniek alapján te okos se vagy, szóval ugyanúgy nem érdemes kezdeni veled semmit. Minden szavaddal csak azt bizonyítod, hogy megérdemelten néznek le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!