Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan reformálnád meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reformálnád meg a társkeresési piacot ha bármit előirhatnál, ugy lenne?

Figyelt kérdés
2022. febr. 17. 20:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/107 anonim ***** válasza:
88%
10/10-es gazdag fehérnemű modelleket utalnék ki minden nőnek.
2022. febr. 17. 20:24
 12/107 anonim ***** válasza:
14%

Könnyebb legyen nőt találni kapcsolatra, mint pasit!

Tinderen csak a hasonló stílusú embereket hozza be!

23N

2022. febr. 17. 20:28
 13/107 anonim ***** válasza:
15%

- A házasság egy 10 évre kötött szerződés kötelező szexuális szolgáltatással a felek között. Ha a valamelyik fél ennek nem felel meg, a családon belüli erőszak alól a másik fél felmentést kap. (Tehát a csajom velem szexel 10 éven át. Pont)

- Jelenleg a szingliadó (családi adókedvezmény) ugyanakkora a nőknek és a férfiaknak is. Én ezt a nők és a férfiak aktuális párkapcsolari helyzetéhez igazítanám, amit egy független szakértőkből álló testület állapítana meg. (Azaz pár incel összeülne és csinálna Tinder teszteket, majd amelyik nemnek könnyebb, több adót fizet.). Röviden: Ha a nő nincs házasságban, fizessen.

- Tinder, Instagram, Facebook és hasonló platformok betiltása és aktív üldözése. Ezek helyett lenne állami etikus társkereső, ahol az algoritmus nehezíti a jó pasik, és könnyíti a rossz pasik dolgát. A web3.0, azaz az etherum alapú a tiltás alól kivételt képeznének természetesen, mivel decentralizáltak.

- Automata géppuskák telepítése az európai határra. Nincs több illegális és legális férfi bevándorló. Ezzel egyidőben beimportálnánk 2 millió nőt. Az egész önkéntes alapon történne és a nőknek fizetve lenne a repülőjegy meg kapnának ingyen lakást is. Semmilyen kényszer nem lenne, csak legyen itt a nő, hogy ne legyen férfitöbblet.

- Az anabolikus szteroidok betíltása és üldözése aktívan független szakemberek segítségével (=incel besúgók figyelik, hogy ki túl izmos)

- A leszbikus párkapcsolat üldözése, ezzel egyidőben a férfi homoszexualitás népszerűsítése.

2022. febr. 17. 20:38
 14/107 anonim ***** válasza:
89%
állami etika? WTF?
2022. febr. 17. 20:43
 15/107 anonim ***** válasza:
98%

13# Haha ezen jót röhögtem!

Amúgy miért kell tinder tesztet csinálni, ha utána betiltod?

2022. febr. 17. 20:44
 16/107 anonim ***** válasza:
96%

13# Amúgy Kínában ezt simán megcsinálnák, ha a Kínai Kommunista Párt úgy ítélné meg, hogy az jogos és helyes. (Lásd: az egykepolitikát is milyen radikális eszközökkel oldották már meg)

Kéne szólni Viktornak, hogy esetleg jelezze már a legközelebbi tárgyaláson, hatha futja majd a kínai hitel a magyar incelek megsegítésére!

2022. febr. 17. 20:50
 17/107 anonim ***** válasza:
98%

😂😂😂😂😂😂😂 #13

Rettenetesen kétségbe esett lehetsz ha ezeket komolyan gondolod

2022. febr. 17. 20:51
 18/107 anonim ***** válasza:
15%

Csak lehetséges megoldásokat soroltam fel, nem biztos, hogy mindegyik ötlet jó. A régi felbonthatatlan monogám házasság visszahozása mindenképp meggondolandó. Az életfogytig tartó házasságot mondjuk csökkenteném rövidebb időre. A másik dolog, ami viszont az égvilágon senkinek se fájna, az a nőimport a harmadik világból, miközben visszaszorítanánk a férfi migrációt.

Az internet korlátozásán elgondolkodtam kicsit. Nem biztos, hogy működő ötlet.

2022. febr. 17. 20:58
 19/107 anonim ***** válasza:
86%
Én betiltanám a ghostingolást.
2022. febr. 17. 20:59
 20/107 anonim ***** válasza:
9%
17: Nem vagyok kétségbeesve. Konkrétan ez az egyedüli lehetőségem arra, hogy nőhöz jussak.
2022. febr. 17. 20:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!