Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reformálnád meg a társkeresési piacot ha bármit előirhatnál, ugy lenne?
"Ösztönözni kellene a fiatalokat párkeresésre és -találásra jobban. Mert a kisváros + home office bezárkózás + nulla közösségi program ezt biztosan nem fogja lehetővé tenni!":
Ma már ez nem probléma, mivel az emberek felmennek az online társkeresőkre, ahol kiválaszthatják, aki kell nekik. Ennek megfelelően alakulnak az elvárásaik a való életben is. Ha valaki online megkap egy 9/10 -es embert, nem fog a való életben rányomulni a 8/10 -esre nemtől függetlenül.
A gond az, hogy el van torzulva az online piac a nők irányába. Ezt kell megoldani, nem visszamenni 10 évvel ezelőttre... Illetve ahogy írtam, párkapcsolati szempontból az idő kerekének visszaforgatása is megoldás (tinder, instagram betíltása), csak ez meg más szempontból nem lenne jó.
Én mindenkit Tajgetoszra küldenék, aki olyan kifejezéseket használ, hogy:
x/10, chad, alfa, online piac, nő import....
49: De miért kell mindent körülírni? Nem egyszerűbb így?:
Mivel kevés a nő, a Chadeknek jut, a többieknek nem. Szükség lenne egy nőimportra.
Mint így:
Mivel kevés a nő, a pasik felső 10 -20% -ának, legyen szó kinézetről vagy pénzről, jut, a többieknek nem. Valahogy meg kéne növelni a nők számát, amit meg lehetne oldani azzal, ha ösztönöznénk a női bevándorlást különböző eszközökkel.
Szerintem egyszerűbb az incel szókészletet használni ha meg akarom értetni magam, ezért használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!