Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napjainkban a nőknek már csak olyan pasi kell aki tud egyfajta organikus atmként funkciónálni?
Figyelt kérdés
Sajnos mindig amikor megyek az utcán vagy nezegettem a facebookot azt latom h a csinos lanyok csak a ngyon jól kereső pasikal vannak együtt...2022. febr. 17. 08:50
11/23 anonim válasza:
10# na ezaz. Én se keresek most rosszul.Senki nem mondja meg rólam öltözködés alapján, hogy milyen az anyagi helyzetem. A kocsimról is mindenki azt hiszi hogy céges autó, és folyton megkapom hogy milyen jó hogy magáncélra is használhatom.
12/23 anonim válasza:
11# :D Én is hasonlóan vagyok. Szinte oda kell figyelnem, hogy néha költsek is valamire, mert amúgy létszükség szintjén elvagyok. Nem izgatnak az anyagi javak, csak ami szükséges. Pedig megtehetném.
13/23 anonim válasza:
És ronda pasiként milyen alapon akarsz csinos nőt, miközben meg sérelmezed, hogy a csinos nők jól kinéző pasit akarnak? :D
14/23 anonim válasza:
SZóval aki csinos, fiatal nő, miért ne választaná a legjobbat, amit elérhet? Te talán nem ezt tennéd?
15/23 anonim válasza:
És ha most itt mindenki leírja, hogy igen, igazad van, attól mit vársz? Jobb lesz? Vagy erre vered? Nem lenne egyszerűbb visszaolvasni azt a másik 1000 kérdést ami erről szól?
16/23 anonim válasza:
Igen, mi nők mind kurväk vagyunk.
17/23 anonim válasza:
Így így. Én bankszámlakivonat bemutatása nélkül el sem megyek első randira, legyünk már észnél. Minden nő IS golddigger, tudod.
18/23 anonim válasza:
Te sem az átlagos csajok miatt sírdogálsz... a mai tipik "facebookos jelleggel csinos" csajok szépsége nem annyibe kerül, hogy "megmosom 2x az arcom és sok vizet iszom", azt vmiből finanszírozni is kell.
19/23 anonim válasza:
18. Pedig igenis az a kettő nagyon is fontos dolog az arcápolásban :D
Visszatérve, kedves kérdező. Ha te nem szeretnél változtatni, miért sírsz? Nincs olyan kisugárzásod, ami valakinek bejön. Nem sírni kell, hanem tenni.
A másik dolog is tökre igaz, hogy akinek nincs annyi, mindent megoszt a párjával. Suli mellett mi sem vagyunk milliomosok, de mindent is megosztunk ❤️
20/23 anonim válasza:
Hát én nagyon nem ezt látom a gyárban ahol dolgozok.
A 25+6ot is számológéppel kiszámoló minimálbéres sötéteknek is van párja.
Nem a pénzen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!