Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napjainkban a nőknek már csak olyan pasi kell aki tud egyfajta organikus atmként funkciónálni?
Akkor nyisd ki jobban a szemed. Egyébként ismeretlen emberekről honnan tudod hogy jól keresnek?
Általában, mostmar 2022-ben a nők is dolgoznak, képesek magukat is eltartani, van saját fizetésük.. Aranyásók mindig is lesznek, de nem ez az átlag. Egy nőnek annyira fontos a pénz, hogy a párjának legyen fix munkahelye, képes legyen megélni. Esetleg ha később gyereket szeretnének, akkor abban a pár évben a férfi képes legyen eltartani a nőt és a kisbabát.
En forditva tapasztalaom. Akiknek van pénze lekezelik a nőket es snucigok.
Akiknek alig van azok meg még az utolsoikat is megosztják a parjukkal.
Csag anyagi helyzet alapján nem lehet vkivel foglalkozni. Számos egyéb összetevoje is van annak hogy miert veluk foglalkoznak
Altalában akik munkahelyi stb teruleten sikeresek es igy anyagilag jol állnak azoknak van annyi IQ es EQ juk hogy a nőknél is sikeresek MERT a nőkhöz is értenek.
Nem a penz miatt sikeresek elsosorban a nőknél tehát hanem a nőket is be tudják fűzni MERT értenek ahhoz.
Csinos lányok= insta modellek?
Így mindent értek.
Szerintem jóképű csávó vagyok. De nekem akkor se kellenének.
8# Biztos szépen öltözködnek meg menő autóval fotózkodnak. Itt a Balkánon veretni "kell", mert akkor fognak gazdagnak nézni.
Én pl jól keresek, de sem az öltözködésemen, sem az életvitelemen nem látszódik kívülállóként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!