Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Pluszt jelentene nektek ha megtudnátok, hogy a férfi organikus ételeken él és nagyon oda figyel milyen vizet iszik pl?
Nem, inkább azt gondolnám, hogy kaja sznob. Ez sem pozitív sem negatív a szememben.(főleg, hogy én pl ivóvíz sznob vagyok bevallottan) Az étkezés sajnos nem tesz jobb emberré (ha igen egyeseknek orvosi úton elő kéne írni az életmód váltást).
Az ételek kategóriában a vegaság a fő gyeptéma. Ott is van a vegyes étkezők közül aki a vegákat le "salátaevő"zi. De a vega oldalon meg ott van ennek a tükörképe, aki le"dögevő"zi a másik tábort.
Szóval mint ember minőségében nem változtat rajtad az étkezés. Így nekem teljesen konstans a dolog.
Igen! Igy o se szolna bele,hogy lisztmentes es vegetarianus etrenden elek.
Biztos szepen epulnek az izmai ilyen egeszseges etelektol.
En is szeretek zabalni a szamomra engedelyezett alapanyagokbol.
:D
Nem.
Egyrészt, amiatt, amit 9 írt.
De képzeljük el működik a kapcsolat, lesz egy-két gyerek, tegyük fel ők meg még allergiásak is lesznek, hisz, egy ilyen férfitől 99%, hogy örökölnek valamit.
3-4 -féle alapján kéne főzni...bele sem gondolok.
Tegyük fel... nem azt a vizet veszem meg neki, akkor meg jönne a hiszti.
Isten ments, ilyen férfitől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!