Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka, hogy az egyszerűbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, hogy az egyszerűbb melósok kiszorultak a társkeresés piacáról?

Figyelt kérdés
Elképzelhető, hogy proletariátus egyszer még új erőre kap és elfoglalja méltán kiérdemelt helyét a társadalomban?

2022. febr. 17. 06:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
70%

Mennyit is lehet keresni targoncásként? És mondjuk tanárként?

Na ugye hogy itt meg is dőlt a saját elméleted.

Amúgy meg többségében nem ezt nézik a nők, max annyi hogy a szalagmunkásnak nem lesz ügyvéd felesége.

2022. febr. 17. 08:12
 12/20 anonim ***** válasza:
62%
Nem tudom, honnan veszed, hogy az "egyszerű melósok" hátrányban volnának a társkeresésben. Nekem három diplomám van, és hosszú évek során felhalmozott társkeresési tapasztalataim szerint sem a diplomás, sem a diploma nélküli nőknél nincs igazán jelentősége ennek. Ráadásul két olyan diplomás nő is van az ismerőseim között, akiknek diploma nélküli társa van.
2022. febr. 17. 08:15
 13/20 anonim ***** válasza:
22%

✅ Ha a természetet vesszük alapul akkor látható,hogy a nőstény mindig is a domináns HÍM-et válassza.

✅ A mai értelembe véve a "Domináns HÍM/Férfi" = 💲 PÉNZES PASAS 💲

2022. febr. 17. 08:18
 14/20 anonim ***** válasza:

[link]

Sok féle nő és férfi is létezik,szóval nem lehet pár ember miatt mindenkire ezt a jelzőt rá tenni.

2022. febr. 17. 08:32
 15/20 anonim ***** válasza:
2022. febr. 17. 08:45
 16/20 anonim ***** válasza:
80%

Apukám 20 évig volt házas anyukámmal, utána mikor elváltak ismét talált magának párkapcsolatot. Egyik ismerősöm késekkel foglalkozik, 7 éve házas. Barátnőmnek a párja gyári munkás, 3 éve vannak együtt, már eljegyezték.

Ez csak kifogás a részedről hogy azért nincs barátnőd, jobb ebben a hitben élni mint változtatni

2022. febr. 17. 08:53
 17/20 anonim ***** válasza:
81%

Apunak egyszerű melósként, kezdő korában volt a legtöbb csaja. Alig tudta leszedni őket magáról - mondjuk ő karizmatikus és jól is néz ki még most is.

Azóta is emlegetik ezeket a sztorikat neki, pedig már felnőtt gyereke vagyok. Valamikor azt hiszik, én vagyok a legújabb felesége.😂

2022. febr. 17. 09:07
 18/20 anonim ***** válasza:
75%
Fenét szorultak ki. Azok szorulnak ki a társkeresésből, akiket nem nevelnek férfinek. (sajnálom, előtört bennem a sovén) Nagypapper akkora csajozógép volt, mint a ház, pedig kb semmije nem volt. Mai közmunkásnak felelt volna meg, vagy még az alatt. Nincs már sem tartás sem férfiasság a legtöbb emberben, csak a pia-cigi és a semmire veretés megy manapság.
2022. febr. 17. 09:31
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Majd' minden kollégám házas vagy több éve tartó párkapcsolatban van. Nem a melósok a bénák, te vagy csak selejt.
2022. febr. 17. 09:37
 20/20 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem az egyszerűbb melósok azért szorultak ki a társkeresésből, mert a természetük, a viselkedésük PROLI. Ami valljuk be, nem valami vágykeltő, mondom ezt férfiként, én se állnék le melós csajjal.

33/F

2022. febr. 17. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!