Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok járnátok fidelitas taggal?
A fidelitas sosem képviselt értéket, ahogy a fidesz se.
De még fontosabb, hogy nincs biztosítva a jövője. Ha Orbán meghal, akkor a párt elég gyorsan széthullik, mivel ő fogta össze eddig. Fiatalként a fideszre építeni elég ostobaság.
Tipikus Fideszes válasz 😁
Mikor jön a sorosozás?
Nem. Nem vagyok egyik pártnak se a "híve", nem is politizálok. Ennek megfelelően valószínűleg semmilyen fanatikussal nem passzolnánk, de a Fidesznek sok olyan dolga van, amivel nagyon nem tudok egyetérteni.
Az első jól mondja. Orbán papi meghal valamiben (amilyen dagadt és amilyen gyorsan öregszik bármikor megtörténhet), akkor a Fidesz-nek vége mint a botnak. Lehet még elszámoltatások is lesznek akik volt Fidelitas tagok voltak meg stb.
Erre építeni egy jövőt, már minek? Ez a hajó már elment. 15-20 éve kellett volna elkezdeni Fideszes karriert építeni, akkor még volt benne potenciál. De most..
Mármint úgy érted, hogy Gyurcsány mögé beállni? Nem szerintem a DK is szétesne Gyurcsány nélkül. A fidesz és dk ilyen szempontból hasonlóan működik.
Ezekre semmiképp se építenék. Vagyis én nem is politikai karrierben gondolkodnék. De ha mindenképp politizálni akarsz, akkor talán a momentummal jársz a legjobban. Fiatalok, így nem lógnál ki és nem igazán van múltjuk, ami miatt sárosak lennének.
Nem.
És igen, még Sorost is leszopnám, ha garantálná, hogy eltűnik a Fidesz a süllyesztőben végre.
5.
Nem nőként, de a Momentum kb. 0%-os támogatottsággal bír vidéken. Sokan azt sem tudják, hogy létezik, amiről részben a kormányzati hírközlés, részben a saját viselkedésük lehet, amikor leszólták a vidéket egy primitív általánosítással, ami naaaaagy hiba volt, mert ha teljes Budapest rájuk szavaz az is csak 10% környéke, maximum. Az SZDSZ is erre faragott rá anno, a koalíció összeállása után csak a fővárosban volt igazán jelenlétük, ami úgy 5-10%ra tette a maximum lehetőségeiket.
Ellentéte a régi Jobbik, FKGP meg Miép ami csak vidéken volt erős, a fővárosban naaaaagyon nem. Ez úgy átlag 20%-ra volt elég maximum, Miép esetében ennyire se.
Fidelitas tag=meggyőződéses ifjú kommunista vagy elvtelen
s🙊ggnyaló akinek mindegy a módszer csak előre jusson valahogy? Az egész fidesz egy undormány,megvénült, kihízott fejű tolvaj hazaáruló gazemberek gyűjtőhelye. Emberileg nulla az aki ezekkel azonosulni tud.
Egyrészt, mégha igaz is, akkor is igaz marad, amit én írtam. A momentum a jövőben politizálhat többet vidéken, viszont ha egy pártra ráégett valami a múltja miatt, azt sokkal nehezebb lemosni.
Viszont ez simán nem igaz. A momentum vidéken 5% körüli és Bp-en tud 15%-ot produkálni. (Márcsak azért sem mert jó pár helyen van elég erős vidéki politikusaik.)
"a saját viselkedésük lehet, amikor leszólták a vidéket egy primitív általánosítással"
Egyébként ilyet nem tettek soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!