Miért mondják a balosok, hogy a fiatalság már egy LMBTQ-nemzedék tekintetbe véve, hogy a Fidelitast többen lájkolják, mint a Budapest Pride-ot?
Facebook követők száma:
Budapest pride: 29.297
Fidelitas: 43.517
Életemben nem hallottam még ilyet, hogy valaki szerint a mai fiatalság LMBT nemzedék lenne és elég nagy hülyeségnek is hangzik.
De ha megnézel felméréseket, akkor látni fogod, hogy a korosztály az egyik legfontosabb tényező arra vonatkozóan, hogy valaki támogatja-e pl az azonos neműek házasságát. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy mindannyian támogatják, de ebben a korosztályban a legmagasabb az arányuk.
A facebook kedvelések száma pedig nem sokat mond el a dologról. Én is meleg vagyok, különösebb bajom sincs a Pride-dal, de eszembe se jutna kedvelni őket facen, mert abszolút nem érdekel, hogy mit posztolnak. Ellenben politikai oldalakat és politikusokat követek, mert szeretek naprakész lenni.
1-es ezt tényleg csak én fogalmaztam meg így, hogy LMBTQ-nemzedék, de az jól látszik, hogy teljes erővel a fiatalokra játszanak, sőt pont ezért kellenek nekik már a kiskorúak is, hogy komplett generációt neveljenek át - ha már a felnőtt nemzedék nem olyan hülye, hogy bedől a sok gender baromságnak arról, hogy őzike meg helikopter is lehetek mostantól, ha úgy gondolom.
A világos, hogy nem kedvel eg adott oldalt mindenki, aki beletartozik vagy szimpatizál vele, de ez ugyanúgy igaz minden oldalra. Azért a 13 ezres lájkolószám igen jelentős különbség.
Gondolj bele, hogy mennyi propagandát kap a Pride meg mennyit a Fideslitas - tudom, az utóbbira most azt mondják sokan, hogy Mészáros Lölő mind a 4 milliárdját, de mindannyian tudjuk, hogy semmi kiemelt figyelmet nem kap.
Ellenben az LMBTQ a csapból is folyik egyfolytában, a kedvelőinek legalább 100 felett kellene kezdődnie.
Márki-Zay néhány hét alatt szedett össze 130ezer kedvelőt, nekik ez 20-30 év alatt nem sikerült Magyarországon. Ez azt is megmutatja, hogy még a baloldali szavazó se szimpatizál az erőszakos meleglobbival.
A mai generáció elfajzott az tény. A saját osztálytársaim félelmetes példák erre. A szivárványos mocsok hihetetlenül gyorsan terjed. Bízzunk benne hogy jön Toroczkai aztán végre szebb napok köszöntenek e vérző nemzetre
Éljen Toroczkai!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!