Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják a balosok, hogy...

Miért mondják a balosok, hogy a fiatalság már egy LMBTQ-nemzedék tekintetbe véve, hogy a Fidelitast többen lájkolják, mint a Budapest Pride-ot?

Figyelt kérdés

Facebook követők száma:

Budapest pride: 29.297

Fidelitas: 43.517

2021. dec. 26. 02:36
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

Életemben nem hallottam még ilyet, hogy valaki szerint a mai fiatalság LMBT nemzedék lenne és elég nagy hülyeségnek is hangzik.

De ha megnézel felméréseket, akkor látni fogod, hogy a korosztály az egyik legfontosabb tényező arra vonatkozóan, hogy valaki támogatja-e pl az azonos neműek házasságát. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy mindannyian támogatják, de ebben a korosztályban a legmagasabb az arányuk.

A facebook kedvelések száma pedig nem sokat mond el a dologról. Én is meleg vagyok, különösebb bajom sincs a Pride-dal, de eszembe se jutna kedvelni őket facen, mert abszolút nem érdekel, hogy mit posztolnak. Ellenben politikai oldalakat és politikusokat követek, mert szeretek naprakész lenni.

2021. dec. 26. 02:47
 2/5 anonim ***** válasza:
29%
Valószínűleg propaganda. Azért hogy azt mutassák, hogy mindenki velük van. Holott a legtöbb fiatal azért még heteroszexuális
2021. dec. 26. 02:59
 3/5 A kérdező kommentje:

1-es ezt tényleg csak én fogalmaztam meg így, hogy LMBTQ-nemzedék, de az jól látszik, hogy teljes erővel a fiatalokra játszanak, sőt pont ezért kellenek nekik már a kiskorúak is, hogy komplett generációt neveljenek át - ha már a felnőtt nemzedék nem olyan hülye, hogy bedől a sok gender baromságnak arról, hogy őzike meg helikopter is lehetek mostantól, ha úgy gondolom.

A világos, hogy nem kedvel eg adott oldalt mindenki, aki beletartozik vagy szimpatizál vele, de ez ugyanúgy igaz minden oldalra. Azért a 13 ezres lájkolószám igen jelentős különbség.

Gondolj bele, hogy mennyi propagandát kap a Pride meg mennyit a Fideslitas - tudom, az utóbbira most azt mondják sokan, hogy Mészáros Lölő mind a 4 milliárdját, de mindannyian tudjuk, hogy semmi kiemelt figyelmet nem kap.

Ellenben az LMBTQ a csapból is folyik egyfolytában, a kedvelőinek legalább 100 felett kellene kezdődnie.

Márki-Zay néhány hét alatt szedett össze 130ezer kedvelőt, nekik ez 20-30 év alatt nem sikerült Magyarországon. Ez azt is megmutatja, hogy még a baloldali szavazó se szimpatizál az erőszakos meleglobbival.

2021. dec. 26. 06:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
"hogy komplett generációt neveljenek át " Te tényleg hiszel ilyen mesékben? Látom, nagyon érdekel a téma, de kérdem, rád lett valamilyen hatással, megváltoztál? Ez az egész nem szól másról, mint eddig is az elmúlt 10 év, hogy kell egy ember, egy csoport, akit, akiket lehet gyűlölni, ők azok akik végett rosszul élünk. Ilyenek voltak a rokkantak, mert mind csaló, a tanárok, mert telhetetlenek és lehetne sorolni az épp kipécézett csoportokat, akikre haragudni kell, gyűlölni kell őket. Közben meg tényleges gyerekvédelem alig van, csak nyomokban.
2021. dec. 26. 08:29
 5/5 KTP 3.0 ***** válasza:
0%

A mai generáció elfajzott az tény. A saját osztálytársaim félelmetes példák erre. A szivárványos mocsok hihetetlenül gyorsan terjed. Bízzunk benne hogy jön Toroczkai aztán végre szebb napok köszöntenek e vérző nemzetre

Éljen Toroczkai!

2021. dec. 26. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!