Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hordó/bojlertestű férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hordó/bojlertestű férfiak mennyire kelendők a társkeresőkön?

Figyelt kérdés

Hordó és bojler testű (esetleg apatestű) férfiak mit kell tenni, hogy a csajok felfigyeljenek a társkeresőn?

Én ilyen vagyok és szeretnék társat találni. Nyilván a kigyúrt fiatal fiúk ellen nem tudok versenybe szállni, de több ismerősöm is van aki bojlertestű és jó csajt szerzett magának a való életben (Rendezett karrier, anyagi körülmények, jó humor stb.)

Szóval mik a trükkök ha a képek elsőre nem 10/10?

#hordó #Tinder #apatest #bojlertestű
2022. febr. 16. 16:41
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
fogyj le
2022. febr. 16. 16:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Legyél mellé magas és széles, akkor kevésbé szúrja mások szemét. Persze sikeres nem leszel ilyen téren, de senki nem fog lekövérezni.
2022. febr. 16. 16:47
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

Engem pl ez sosem érdekelt. Volt kigyúrt srác is akivel jártam, meg - ahogy te fogalmaztál - bojler testű is.

Hülyeség, hogy nem számít a külső, viszont az nem csak a testsúlyt jelenti. Rendezett külseje legyen, nekem csak az a fontos, nem az, hogy mérleg mit mutat.

Értem ezt úgy, ne legyen zsíros a haja állandóan, ne szakadt, koszos ruhákba járjon, legyen a keze ápolt, tiszta körmök stb… szóval legyen igényes magára.

2022. febr. 16. 16:48
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Diéta és sport 20 éven át!

Enélkül nincs esélyed a nem kövér nőknél.

2022. febr. 16. 18:20
 5/8 anonim ***** válasza:
6-os ez nagyon nagy baromság
2022. febr. 16. 18:23
 6/8 anonim ***** válasza:
31%
Több, mint a bojlertestű nők esetében.
2022. febr. 16. 19:06
 7/8 anonim ***** válasza:
25%
Keress egy 60 literest, együtt lesztek 140.
2022. febr. 16. 19:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Érdemes hasonló típusú nőknek esélyt adni, nem csak a tökéletes instacicákat jobbra húzni.

De amúgy ha valaki tudja magáról, hogy előnytelen a külseje, annak szerintem érdemesebb irl próbálkoznia, mint társkeresőkön. Ott mégiscsak a külső az, ami először dönt, nem jön át a humor vagy a személyiség, ami pozitív irányba billenthetné a mérleget.

2022. febr. 17. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!