Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Amikor társkeresőn megkérdezitek a nőtől, hogy hogy van, az tényleg érdekel titeket, vagy csak nem tudtok mit kérdezni?
nem hiszem, hogy az a cél, hogy az életed nagy problémáit leírd első üzenetben
inkább valami pozitív, vicces történet
ha meg ilyen rosszul vagy, akkor töröld magad, hozd rendbe, és regisztrálj vissza
Én bárminek örülök, ami túlmutat a "jól, te?" igényességű kommunikáción. Bárminek, ami az illetőt foglalkoztatja, mert az azt jelenti, hogy nem fél megosztani adott esetben a problémáit sem (rosszul vagyok a "lelki szemetesezéstől", szerintem igenis jó, ha van kivel megbeszélni az élet apróbb-nagyobb problémáit)
Szóval igen, engem tényleg érdekel a másik, ha felteszek egy ilyen kérdést. Inkább attól tartok mindig, hogy a másik ezt az érdeklődést nem tudja dekódolni és azt hiszi, hogy ez is csak egy sablon duma.
És ha van leírása, mármint normális, amiből kiderül róla pár hasznos infó, miért nem azokra kérdeztek rá?
Ha nincs leírása, akkor nem szóltam.
Én nem várok többet ennél.
Nyilván ha ír bővebben annak csak örülök, beindul a beszélgetés, de ennyi is elég.
Nehezen lehet másképp elkezdeni egy beszélgetést. Próbáltam már valami poénossal indítani, 10/7 esetben nem vették a lapot a csajok, besértődtek, nem találták viccesnek, úgyhogy inkább hagytam. Ezzel nem lehet mellélőni.
Nézzétek, írtam én már mindenfélét kezdésnek: hideget, meleget, poénosat, komolyat, szarkasztikusat, ironikusat, hosszút, rövidet, közepeset, kimértet, spontánt, helyesen, helytelenül, szar központozással és nyelvtanilag precízet is. Mit NEM írtam?
A válaszok szinte mindig lehangolók voltak. Pedig nem nézek ki rosszul, igaz, tehettem volna fel magamról jobb képeket is, csak úgy voltam vele, hogy a kommunikációra helyezem a hangsúlyt.
Tényleg, fogalmam sincs, mit ronthattam el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!