Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem sértő, ha az internetes társkeresőn a lány megkérdezi, hogy mikor készültek a képeim?
Lehet, hogy joval fiatalabbnak nezel ki a kiirt korodnal?
Egyebkent pedig te meg nem talalkoztal olyannal, akinek kepei sokkal dögösebbek a valosagnal? Nem erezted atverve magad es ugy, hogy valaki vesztegeti az idödet es kellemetlen helyzetbe hoz, mert magad elött is be kell vallanod, hogy igenis szamit a külsö?
Ha ettöl erzed megalazva magad, kicsi hopelyhecske, akkor ne hagyd el a biztonsagot nyujto kis biztonsagi zonadat. Most kicsit pityeregsz, ugye?
Én jártam már úhy, hogy a személyes találkozónál derült ki, hogy 10 évvel és 20 kilóval azelőtti képei voltak kitéve. Nagyon kellemetlen volt, mert ha ezt tudom, el sem mentem volna.
Szerintem nem sértő kérdés.
Nem sértő, hanem jogos kérdés. Ebben mi a megalázó? Még jó, hogy nem bízik 100%-ban egy vadidegenben...
Ráadásul amennyi ember kamuzik meg tölt fel kamu / 20éves képet... nem egy ilyen sztorit olvastam, hogy "megjelent az illető, 20 évvel idősebb, fogatlanabb, 50 kilóval súlyosabb formában... aztán még engem kutyázott le, amikor azt mondtam, így ebből nem kérek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!