Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használja közületek valaki a Szenior társkeresőt?
Figyelt kérdés
Szerintem ez csak egy pénzlehúzás. Nem találok módot arra, hogy lemondjam a szolgáltatást. Tud valaki segíteni ebben?2022. febr. 13. 17:43
1/7 anonim válasza:
Szenior társkereső... kicsit sem golddigger a neve
Ha oda felregisztráltál, meg is érdemled, hogy életed végig lehúzzanak.
2/7 anonim válasza:
Az időseknek tervezett lapok általában becsapással párosulnak, mivel azt feltételezi a szélhámos, hogy az időseknek már nincs annyi esze, hogy ezt kikerüljék. Sokszor be is jön a trükk.
3/7 A kérdező kommentje:
Már ingyen tömegközlekedek. (Nyugger vok...bár még eléggé friss...de betöltött 65 évvel)
2022. febr. 13. 20:44
4/7 A kérdező kommentje:
#2 -esnek: Én is úgy látom a tegnapi tapasztalatom alapján, ahogy Te is írtad. Ráadásul, ez egy nemzetközi társkereső (én sem tájékozódtam körültekintően - igaz, nem utalt semmi arra, hogy az, ami. Valahol amerikában van a központjuk. Végül is (viszonylag) korrekt megoldás született...(csak ne kiabáljam el...mert még nem tudom, mennyit emelnek le a bankkártyámról...igaz, hogy most már, miután túljutottam a kezdeti nehézségeken, valamennyire bízom bennük. De, sok buktató volt az elején...tuti, hogy sokan (pláne nálam idősebbek, kevésbé ('informatikusak')...könnyen elképzelhető, hogy a kezdeti bozótharcban elvéreznek, feladják. Gondolok pl. ilyenekre, hogy : van telefonos elérhetőségük, ha valaki le akarja mondani azt a megújuló előfizetést, amibe megtévesztéssel vitték bele.....szóval: van telefonszám. Az persze már csak később derül ki, hogy 9 számjegyű...vagyis nemzetközi (nem úgy 9, hogy benne van a 7 szám olusz a 20-as, 30-as..., hanem az első 3 számjegy az 954. Aztán, van a chat -es megoldás, ami alapállásban angolra van beállítva. Ettől én is kétszer leizzadtam (az idegtől, hogy át lettem b.szva)...aztán rátaláltam, hogy lehet módosítani a nyelvet (magyarra is...bár az illetőnek angol keresztneve volt, és nem is értett mindent, anit írtam neki. Majd 5 nap múlva derül ki, mire jutottam vele valójában - abból, hogy mennyit vonnak le a számlámról (kártyás fizetés volt felajánlva...így fizettem, de küldtek sms-ben biztonsági kódot, amivel el tudták végezni a tranzakciót. Mivel megújuló előfizetést rendeltem meg (tudtomon kívül...behúztak a csőbe...nyilvánvaló, hogy a továbbiakban - amíg le nem tudom mondani (vagyis szüneteltetni //ezt a fogalmat használják ők//)...a levonást havonta megtehetik minden különösebb hozzájárulásom nélkül). A chat-es beszélgetéssel el tudtam érni (ha igaz, 18.-án kiderül), hogy ne havi 9 ezret vonjanak le, hanem csak 3 ezret...aztán, ha akarom, bármikor lemondhatom/szüneteltethetem a tagságot, a levonásokat. Állítólag (ahogy írta a chat-en) ezt tegnap is megtehettem volna, de elfogadtam egyelőre azt a javaslatot, hogy egyelőre nem mondom le (persze, nem havi 9 ezerért, hanem 3-ért).
2022. febr. 14. 12:04
5/7 anonim válasza:
Szia! Nem tudom h aktuális-e még... En yan opciót találtam a GYIK-ban, hogy felfüggeszthetem a fiókom. Megtettem. Szerencsére nem fizettem elő, mert nem találtam meg a lemondási lehetőséget. De azt irja, hogyha előfizető vagy, akkor is felfüggesztheted a fiókod.. De nem lehetsz újra előfizető🤔 nagyon gáznak érzem ezt a társkeresőt, főleg h nincs magyar ügyfélszolgálata.
Remélem azert a kérdezőnek sikerült megoldani a problémáját.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! - Én abban a helyzetben vagyok, hogy már kb. 2 éve voltam ott előfizető (kb. 6-9 hónapig...és sikerült leiratkoznom. Nagyon nehézkes volt (főleg az előfizetés...mert ott tapasztaltam finoman szólva is sportszerűtlen dolgokat....de nem hagytam, nem engedtem...nem szálltam le róluk, és utána már korrektek voltak. Most én újból próbáltam előfizető lenni, de valahol - valahogy megszakadt a folyamat. Nem is erőltettem aztán. Egyébként nekem ez a társkereső (is) sikersztori, mert viszonylag hamar sikerült összejönnöm egy számomra kedvező hölggyel....másfél évig tartott is....jó másfél év volt.
febr. 7. 13:47
7/7 A kérdező kommentje:
Mostanában, amikor nem sikerült újból előfizetőjük lennem, egy másik társkeresőhöz fizettem elő....(párom.hu)
febr. 7. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!