Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megéri Tindereznem nőként?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri Tindereznem nőként?

Figyelt kérdés

27 éves nő vagyok, vidéki (megyeszékhely). Egyelőre siralmas a felhozatal azok közül, akiket személyesen ismerek. Igaz, hogy a Tinder leginkább szexpartner keresőként használják? Ha oda írom, hogy komoly kapcsolatot keresek, elkerülnek a kalandorok vajon?

Mire kell figyelni?

2022. febr. 15. 17:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%
9# Irónia volt! Nyugalom :)
2022. febr. 15. 20:04
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Ez már volt kérdés, nem? Vagy ott 37 volt a kérdező?
2022. febr. 15. 21:09
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
A Tinder egy szexpartner-kereso, ha ez a celod, akkor megeri. Viszont alapvetoen nem a parkeresesre van, ha ez a celod, akkor nem eri meg.
2022. febr. 16. 05:18
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Kalandorok nem fognak elkerülni, mert nem mindenki olvassa el a bemutatkozót. Szerintem érdemes minél több lehetőséget nyitva tartani, hiszen így van legnagyobb esélyed párt találni. Ugyanakkor nem szabad kizárólag ettől várni a csodát, csak B opció legyen.
2022. febr. 16. 16:29
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

A tindert arra találták ki, hogy a profilkép láttán kb. 1 másodperc alatt el tudd dönteni, hogy valaki tetszik-e vagy nem, és így jobbra vagy balra húzod. Ez van, akinek szimpatikus, és bejön, de az tuti, hogy leginkább emiatt a mechanizmus miatt nagyon kicsi az esélye, hogy tartós kapcsolatot találsz.

Éppen emiatt a mechanizmus miatt a legtöbben nem olvassák el a bemutatozásodat, szóval a "kalandorok kíméljenek" szöveg nem nagyon lesz hatásos.

Sőt, mivel a tinderen a férfiak legnagyobb részének nagyon kevés match-e van, ezért általános férfi tinder stratégia, hogy mindenkit jobbra húznak, hogy növeljék a potenciális match-ek számát, legfeljebb nem írnak rá/válaszolnak a matchelt csajnak.

Szerintem a fentiek tudatában próbáld ki, ha akarod, lehet, hogy pár dugás összejön, addig sem pókhálósodik be... :D

2022. febr. 18. 17:58
 16/16 anonim ***** válasza:

15# Amúgy ez a "kalandorok kíméljenek" duma nekem annyira a macskás nőt sejteti, hogy én ezekre már rá sem megyek. Mennyivel pozitívabb kicsengésű lenne eleve állításból indulni, nem pedig tagadásból, mondjuk így: komoly kapcsolatot keresek.

Mindegy, ez csak úgy eszembe jutott

2022. febr. 18. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!