Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ő egy tökéletes nő számotokra?
Itt sok pasi lenyomja a dumát, hogy neki okos, művelt, diplomás, vicces, önálló keresettel rendelkező nő kell.
Például ő akkor tökéletes? https://www.youtube.com/watch?v=rToQgaiMy4M
#22: Így van. Vagy ahogy szokták mondani: ha valamit nem tudsz mások számára érthetően elmagyarázni, azt nem is érted igazán. Nekem nincs semmilyen diplomám, de szeretem az ilyen előadásokat és érthető volt amit mondott. Akik szakszavakkal jönnek és próbálják minél bonyolultabbnak feltüntetni az adott témát, azok valójában maguk sem értik igazán és ezt szeretnék leplezni.
Az eredeti kérdésre válaszolva: Ő egy vonzó nő. Nekem az orgánuma nagyon bejön és az is ahogy beszél erről a témáról. Érződik, hogy érdekli is és nem csak beszél, beszél, beszél, mert ezért fizetnek. Külsőre is vonzónak látom, a videó alapján ennyit tudok róla elmondani.
#25: Igen, az is zavaró tud lenni. Erre példa lehet, mikor egy kőműves vagy villanyszerelő is tud úgy kérni egy szerszámot, hogy azt se tudod milyen nyelven beszél?
Egyébként én azt hogy valaki okos és művelt, egyáltalán nem kötöm diplomához. A 30 és főleg a 40 felettieknél még messze nem olyan elterjedt a diploma mint a mai huszonéveseknél és nekem senki ne mondja azt, hogy gyenge fél generáción belül hirtelen okosabbak lettek az emberek, mert ez nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!