Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Számotokra milyen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Számotokra milyen a tökéletes nő?

Figyelt kérdés
Külső és belsőre is.
2021. júl. 22. 15:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
59%

Kb. 165 cm, aranyos, érett, tapasztalt, érzelmekkel teli, tudja manipulálni az embert, tisztábba van a "képességeivel" és használja is, 36/37 es láb,

hűséges, őszinte

Hát valahogy így nézne ki ;/

2021. júl. 22. 15:03
 2/18 anonim ***** válasza:
81%

Kulsore 160-175 cm magas (legalabb egy 10 centivel legyen alacsonyabb, de azert be legyen nagyon alacsony). Hosszu, leginkabb barna, de ez nem alap elvaras. Atlagos vagy sportos testalkat, ne legyen se tul vekony, de tul kover, egy kis plusz es minusz belefer. Mas konkret elkepzelesem (mell/fenek meret, stb...) nincsen. Csak erezze jol magat a boreben es ne legyen testkepzavara.

Szemelyisegre bejonnek a visszahuzodobb, introvertaltabb lanyok is, meg az extrovertalt lanyok is. Annyi a fontos szamomra, hogy hasonlo legyen nagyjabol az erdeklodesi kore es ha tamad valami spontan "orult" otletem (legujabb ilyen a tandemugras), akkor legyen benne partner es ne maradjon otthon netflixet nezni.

Igazabol teljesen mindegy, hogy milyen szemelyisegre, amig jol erzem magamat mellette (es ez kolcsonos) es o is nyitott uj dolgokra.

Szerintem meg joideig nem fogok ilyen lanyt talalni (akivel jol erzem magam), de a remeny hal meg utoljara 🙄

24F

2021. júl. 22. 15:09
 3/18 A kérdező kommentje:

Egy hülye kérdés...

Hogy érted, hogy tudja manipulálni az embereket? Mârmint értem, csak miért tartozik bele a szempontjaidba? Miért fontos? Kifejtenéd?

Köszi

2021. júl. 22. 15:12
 4/18 anonim ***** válasza:
41%
Hatalmas nagy, lógósabb fajta csöcsök, jó nagy parízer bimbóudvar,méretes valag, rojtos, szétkúrt fazonú punci, fehér bőr, szőkés hajszín, kék vagy zöld szemek, belső tulajdonság az tökmindegy csak ne legyen teljesen értelmi fogyatékos.
2021. júl. 22. 15:12
 5/18 A kérdező kommentje:
#1.
2021. júl. 22. 15:13
 6/18 anonim ***** válasza:
41%

Bűnronda

Így legalább megbecsül, és nem kell senkinek.

30F

2021. júl. 22. 15:13
 7/18 A kérdező kommentje:
#6. Érthető. De felröhögtem a stíluson :D
2021. júl. 22. 15:18
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

#1-es vagyok.

Múltkor egy hasonló lánnyal volt kalandom és egyszerűen annyira tudta mit akarok és azt is tudta, hogy bárkit megkaphatna. Tudja mivel kell elcsábítani egy férfit úgy, hogy az ne tudjon ellenkezni.

Azért is jó mert így tudom, hogy ennek ellenére is engem akar. És ha egy nő tisztába van az adottságaival az vonzó tud lenni. :D

2021. júl. 22. 15:22
 9/18 anonim válasza:
13%
Vékony, nem dohányzó, szűk punci
2021. júl. 22. 15:39
 10/18 anonim ***** válasza:
62%

Ne legyen atom vékony, nem akarok azon aggódni hogy mikor törik el mint a ropi. Meg atom kövér sem. Közötte bármi belefér ha jól érzi magát a bőrében. Magasságban jó lenne ha alacsonyabb lenne, de amúgy mindegy.

Nekem a fekete haj és a zöld szem a gyengém, de ez sem nem fontos igazán.

Csak legyen normális, kedves és mosolygós. Ne csak megismerkedéskor.

Nem érdekel milyen álarcot tud felvenni mert úgy is kiderül minden...

Legyen tiszta. Ne kelljen rászólni hogy nem lenne kedved fürdeni, vagy 40 fokban megismertetni vele az izzadásgátlót. Viccesen hangzik pedig nem alap sajnos... Nem kell hogy ki legyen festve meg liter parfüm... Ne legyenek kilométeres műkarmai...

Legyen nő. Ne akarjon férfi lenni. Nőként szerethessem, és tisztelhessem.

Nem egy életen át akarok nap mint nap azon küzdeni hogy vezetem a kezét, és azon sem akarok naponta küzdeni hogy férfi lehessek mellette...

Nem háborúzni akarok, és nem parancsolgatni.

Velem beszélje meg azon bajait amik velem kapcsolatosak és ne a barátnőitől tudjam meg min duzzog hónapok óta... Röviden: Kommunikáljon.

Listán lehet bármi egy embernek de aki lista alapján válogat az meg is érdemli.

Lehet sárral dobálni :)

2021. júl. 22. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!