Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Pasik! Szerintetek milyen a...

Pasik! Szerintetek milyen a tökéletes női láb? Egyetértetek ezzel a képpel?

Figyelt kérdés

[link]

Kort is írjatok!

#láb #tökéletes női láb
2018. jan. 19. 17:13
 1/8 anonim ***** válasza:

A rajzon elég rosszul sikerült a női láb, egyáltalán nem szép, de a szöveg az helytálló.

47

2018. jan. 19. 17:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Beszédes, hogy a "szabály" alátámasztására nem egy fotót, hanem csak egy rajzot tudtak felmutatni. Ezek szerint a tökéletes női láb csak elméletben létezik... :)

39/F

2018. jan. 19. 17:36
 3/8 anonim válasza:
True
2018. jan. 19. 18:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, rendben. (35F)
2018. jan. 19. 20:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Kedves második, az én lábam majdnem ilyen, csak kicsit izmosabb vádli, de azon a 4 ponton összeér :D
2018. jan. 19. 20:15
 6/8 anonim ***** válasza:
49%
Hiszem, ha látom... ;-)
2018. jan. 19. 20:24
 7/8 anonim válasza:
Az enyém is hasonló, kicsit feszesebb, de a 4 ponton összeér. :)
2018. jan. 20. 07:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Mindenki nevében nem tudok nyilatkozni, mert nem vagyunk egyformák.

Engem lényegében bármilyen vékony láb megfog, az ún. thigh gap is kimondottan bejön(nem rendellenes O láb!), de a hangsúly nálam a vékonyságon van. Ebből kifolyólag pedig ez a 4 pont redukálódik :/

Ettől függetlenül valamiféle alapja szerintem van, de ízlés, nézőpont kérdése. (ha az utóbbiból indulunk ki akkor tökéletes sem létezik... kinek mi)

Az ideál nálam valamettől, valameddig tart, pontosan a tökéletes lábat nem tudnám definiálni... látni kell és kész :) Ha nehezen tudom levenni róla a szemem, késztetést érzek a nézéséhez, akkor 100% tetszik :D A lényeg, hogy nem a pontok száma fogja meghatározni. Szerintem nálam általánosságban kb ez a felső határ, ha ez a 4 pont már 5-re nő vagy nem is pont, hanem sokkal inkább nagyobb terület, tehát a vékonyságtól távolodik, akkor az szépen kezdi átlépni a számomra ideálisnak vélt határokat :/

2018. jan. 20. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!