Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen a tökéletes párkapcsolat? Mindig, mindenben egyetértetek?
16:22
A lehető legjobban fogalmaztad meg! Így gondolom én is!
Ha nekem olyan kapcsolatom lenne, hogy a pasim mindig mindenben egyetértene velem, akkor hamar felmerülne bennem a gyanú, hogy az illető nem értelmes, nincsen véleménye, vagy valami komoly mentális problémával küzd. Valószínűleg nem lenne valami hosszú kapcsolat.
Nálam az ideális kapcsolat olyan, hogy a kedvesem mellett nem unatkozom, ugyanúgy lehet vele hülyéskedni, mint komolyan beszélni, vitatkozni is akár.
Nem tartom egy szerencsés esetnek azt, amikor 2 ember teljesen összenőve, tökéletes egyetértésben él, mert sztem abban a kapcsolatban vagy egyik, vagy mindkét ember feladja magát. Láttam már olyan kapcsolatot, ahol a túlzott tolerancia oda vezetett, hogy a felek egyáltalán nem tudtak önmaguk lenni a kapcsolatban, mindegyik meg akart felelni a másik vélt igényének és így nem is ismerték egymást, pedig éveken keresztül együtt voltak. Persze kifelé ez tökéletesnek tűnik, hiszen mindig tisztelettel és szeretettel beszéltek egymással, mindig mindent együtt csináltak (mert soha semelyikük nem mondta meg a másiknak, ha valamit nem szeretne), soha nem veszekedtek (mert nem akartak konfliktust, mert semmiségekért minek szólni). Na sztem ilyen a tök beteg kapcsolat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!