Egyetértetek azzal hogy ilyen nadrágot csak tökéletes alakra vegyen fel valaki?
2015. febr. 12. 20:47
1/19 anonim válasza:
Szerimtem ilyen nadrágot ne vegyen fel senki.. :/
2/19 anonim válasza:
Megint kitőrt a Vietnámi háború?
3/19 anonim válasza:
Szerintem csak magas, vékony, nyurga embereknek áll jól...és persze egy jó outfitben.
4/19 anonim válasza:
Jon divatba megint ez a nadrag ugyhogy ne fujjoljatok...
Viszont ez tenyleg csak akkor nez ki jol ha rendesen megvan valogatva az anyaga es egy szep magassarkuval meg egy ujj nelkuli toppal beturve siman jol tud kinezni. De csak magas nokon
5/19 anonim válasza:
Ez jön divatba? Kétlem :D csak olyan vesz fel ilyen aki a 70-es években ragadt
6/19 anonim válasza:
Lehet, hogy ebben engedték ki valahonnan.
7/19 anonim válasza:
Pedig de :)
Es en orulok is neki mert szerintem jol tud kinezni. Rengeteg mindent kilehet hozni belole.
Amugy a vastag talpu cipoket is a 2000-es evek elejen hordtunk, es most divatba jott megint :)
Pl : Vansban, Converseben
Soot 2 csatos papucsban is :))
Ugyhogy..
8/19 anonim válasza:
Igen én is úgy hallottam,hogy újra ez lesz a divat:D Tökéletes alakún minden jobban néz ki ez igaz,de teltebbek is felvehetik:D
9/19 anonim válasza:
Én akkor azt hiszem, nem fogom követni a divatot. :D
10/19 anonim válasza:
És mi lesz a biciglilánccal?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!