Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egyetértetek azzal hogy ilyen...

Egyetértetek azzal hogy ilyen nadrágot csak tökéletes alakra vegyen fel valaki?

Figyelt kérdés
[link]
2015. febr. 12. 20:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Na pont ennel a fazonnal aztan tokmindegy milyen az alakod!!

Az egyik szaraba elferne mindket labam...

2015. febr. 13. 06:53
 12/19 anonim válasza:
49%

Ti amugy ugy vagytok hulyek ahogy vagytok...

Ez nem lajk gomb, hogy tetszik-e a valaszom vagy sem.

Leszrom ha nem tetszil hogy akkor is divatba jon, de most ezert mert kell lepontozni? :D

Mert van itt ennyi ostoba ember de komolyan? :)

2015. febr. 13. 09:06
 13/19 anonim ***** válasza:
35%

Drága előző, szokd meg a lepontozást, itt tényleg ostoba emberek vannak... :)

Amúgy imádom a magasderekú nadrágokat, szoknyákat és tényleg jön vissza a divatba, de maradok a csőnadrágnál. Nekem az jól áll, a trapézban elveszek a termetem miatt :D

2015. febr. 13. 10:24
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Ja, meg hát amúgy sem tetzszik.
2015. febr. 13. 10:25
 15/19 anonim ***** válasza:

Én azt figyeltem meg, hogy amikor bejön valami divatba, akkor általában szigorúan megvan, hogy "csak" milyen alakkal, hogyan lehet viselni, különben Fujj. Egy darabig aztán valóban csak azok merik felvenni, akiknek pl. tökéletes alakjuk vagy kellő magasságuk van hozzá, aztán pár év, és lecseng a szigor.

Pl. a cicanadrágot is mikor berobbant a divatba, szigorúan a nádszálvékony lányok viseletének ajánlották. Fórumokon lehetett olvasni, hogy 50-55 centis combátmérő felett TILOS a viselése, mert kivet magából a társadalom.

Most? Nemcsak hogy nem átlagos, de kimondottan teltebb lányoknak is ajánlják, persze megfelelő szabású hosszú felsővel.

Ugyanez lesz szerintem a következő szélsőséges divattal is: kezdetben csak manökenalkatúak hordhatják, illetve merik majd hordani, aztán ha már megszokta a szemünk a szokatlan formát, sziluettet, akkor szépen végigsöpör a többieken is.

2015. febr. 13. 13:33
 16/19 anonim ***** válasza:
utolsó, ennél már csak az a viccesebb, hogy akik itt fujjognak rá, ezt fogják majd viselni, mert hogy "mekkora divat, mindenki ezt hordja" ... :DDDD
2015. febr. 13. 13:47
 17/19 anonim ***** válasza:
"Hare chrisna, hare rama"+1000w-on Deep Purple+egy kis biofű, és meg se állok a garázsig, hogy kifényezzem a verhovinámat, de valahol még van egy csatos-bambi üvegem is.
2015. febr. 13. 14:44
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát persze, hogy ezt fogják. Részint mert nem sok választásuk lesz. Én is sokáig ellenálltam a cicanadrágnak, mert nem tetszett. De egy időben jóformán nem lehetett divatosan felöltözni, mert vagy maradt az egyenes farmer+pulcsi, vagy ráfanyalodtam erre. Aztán sikerült olyan hosszú fölsőket vennem, amikkel már tetszett. Ez alapvetően normális szerintem, végül is az embernek legyenek elvei, de néha adhassa fel őket ilyen apróságokban. :)))
2015. febr. 13. 14:47
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

Èn imádom a magasderekat, rengeteg ilyen szoknyàm ès nadrágom van, de szigorúan szükszárúak. Ès igen, közel tökèletes alakom van, heti 3-4 intenzív edzèssel ès ètrenddel.

Remèlem nem lesz divat a magasderèk, mert èn pont azèrt is szeretem, mert nagyon kevesen merik bevállalni :D de nekem nagyon jól àll.

2015. febr. 13. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!