Egyetértetek azzal hogy ilyen nadrágot csak tökéletes alakra vegyen fel valaki?
Na pont ennel a fazonnal aztan tokmindegy milyen az alakod!!
Az egyik szaraba elferne mindket labam...
Ti amugy ugy vagytok hulyek ahogy vagytok...
Ez nem lajk gomb, hogy tetszik-e a valaszom vagy sem.
Leszrom ha nem tetszil hogy akkor is divatba jon, de most ezert mert kell lepontozni? :D
Mert van itt ennyi ostoba ember de komolyan? :)
Drága előző, szokd meg a lepontozást, itt tényleg ostoba emberek vannak... :)
Amúgy imádom a magasderekú nadrágokat, szoknyákat és tényleg jön vissza a divatba, de maradok a csőnadrágnál. Nekem az jól áll, a trapézban elveszek a termetem miatt :D
Én azt figyeltem meg, hogy amikor bejön valami divatba, akkor általában szigorúan megvan, hogy "csak" milyen alakkal, hogyan lehet viselni, különben Fujj. Egy darabig aztán valóban csak azok merik felvenni, akiknek pl. tökéletes alakjuk vagy kellő magasságuk van hozzá, aztán pár év, és lecseng a szigor.
Pl. a cicanadrágot is mikor berobbant a divatba, szigorúan a nádszálvékony lányok viseletének ajánlották. Fórumokon lehetett olvasni, hogy 50-55 centis combátmérő felett TILOS a viselése, mert kivet magából a társadalom.
Most? Nemcsak hogy nem átlagos, de kimondottan teltebb lányoknak is ajánlják, persze megfelelő szabású hosszú felsővel.
Ugyanez lesz szerintem a következő szélsőséges divattal is: kezdetben csak manökenalkatúak hordhatják, illetve merik majd hordani, aztán ha már megszokta a szemünk a szokatlan formát, sziluettet, akkor szépen végigsöpör a többieken is.
Èn imádom a magasderekat, rengeteg ilyen szoknyàm ès nadrágom van, de szigorúan szükszárúak. Ès igen, közel tökèletes alakom van, heti 3-4 intenzív edzèssel ès ètrenddel.
Remèlem nem lesz divat a magasderèk, mert èn pont azèrt is szeretem, mert nagyon kevesen merik bevállalni :D de nekem nagyon jól àll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!