Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel?

Figyelt kérdés

Vékony, csinos nő vagyok. Nagyon megtetszettem egy pasinak, akivel hamar kialakult vonzalom egymás iránt. Hónapokig ismerkedtünk, mire szexre került volna a sor. Viszont hajlamos vagyok a visszérre és sportolok, nincs nagy baj a lábammal, nem annyira csúnya, időnként rendbe kell tetetnem és szép szokott lenni általában. Amikor együtt voltunk sajnos néhány erem látszott, ami újra kezdett kiújulni. Bár nem volt feltűnő, mert félhomályban voltunk, nem reflektor kivilágításban. Viszont sajnos megsértett, mert ez annyira nem tetszett neki, hogy emiatt én sem már. Pedig tényleg nem gáz és ettől még én szépnek és csinosnak érzem magam, bár ezek azért engem is zavarnak, amiatt is csináltatom meg újra és újra. Csakhogy a fiú is sportol, nagyon fontos neki a külső egy lányon és vannak olyan dolgok amiket el tud fogadni, de pl. ez neki lohasztó, ezt ő mondta. Ezzel azonban engem teljesen összetört és nem tudom hogyan dolgozzam fel. Meg fogom csináltatni a lábam, ahogyan eddig is és olyankor mindig nagyon szép. De ezt a srácot már akkor sem tudom visszaszerezni, mert kiábrándult, hiába változok meg, az emlékezetében mindig az marad meg.

Ti hogyan dolgoznátok fel a helyemben?

Eddig semmi nagy bajom nem volt a külsőmmel, ez sem zavart nagyon mert tudom ez betegség és nem csak egy szépséghiba ami pl egy igénytelenségből fakad. Viszont ezen lehet segíteni és azt nem értem, hogy ő ezt nem tudja?

Ti hogyan lépnétek tovább?

2022. febr. 14. 15:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
De szánalmas.
2022. febr. 14. 16:16
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, most akárhányszor leírhatjuk, hogy nincs veled semmi baj, és csak a pasi volt egy idióta, úgysem fogod elhinni, igaz? De akkor meg minek írtad ki a kérdést?

Figyelj, tényleg sajnálom a dolgot, de a legnagyobb hiba, amit ilyenkor elkövethetsz, hogy magadban keresed a hibát. Soha nem hallottam még olyat, hogy normális, hetero pasi a visszerek miatt kiábrándult volna egy nőből. Azt még megértem, hogy vannak taszító testi dolgok, pl gombás lábköröm, nagyon erős szájszag, meg van, akinek nem jön be a szőr, de ez... háááát... :D

Maradjunk annyiban, hogy nem vesztettél sokat a kis búzával.

2022. febr. 14. 16:21
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

Annyira vicces, ahogy a kommentelők próbálják lebeszélni a lányt a srácról.

Hagyjátok már :D szánalom :D a srác top kategória, ezeket be fogják védeni a csajok.

Bezzeg te lehetsz úriember, ha nem nézel ki jól cseszheted

2022. febr. 14. 16:35
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Az én lábam az extra ronda. Sose kaptam megjegyzést rá.
2022. febr. 14. 16:41
 15/25 A kérdező kommentje:
De engem nem a külseje érdekelt. Írtam, hogy nem tökéletes egyáltalán, ennek ellenére bejött nekem mindennel együtt.
2022. febr. 14. 16:42
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

#13 attól még, hogy finnyás, és alacsony a libidója, miért lenne top pasi?

Már teljesen belehülyültök ebbe a top pasi/top nő ökörségbe, azt se tudnátok elmagyarázni, mit jelent...

2022. febr. 14. 17:25
 17/25 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de szerintem nem akart semmi komolyat veled. Ne sajnáld.
2022. febr. 14. 17:36
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, elnézést kerek, hogy ezt mondom, de neked nem a visszered a gond, hanem az, hogy nem tudsz a férfiakkal bánni! Ami ott kezdődik, hogy mérés több helyzetben, majd döntés, hogy kell-e ez neked. Vannak bolhás kutyák. Ez a pasas például. Az ember teste folyamatosan változik. Egy nő előbb utóbb várandós lesz, kitágul rajta ez az. Elkezd öregedni, majd jönnek a betegségek. Ilyen az élet. Ha a valakinek ennyi elég, hogy a libidója le csökkenjen, mi lesz vele később?! Veled mi lesz? Majd elhagy, ha 3 hónapos terhes leszel, mert elkezd nőni a hasad?! Szerintem nagyon boldog lehetsz, hogy megszabadultál egy finnyás nyúlbélától! Nekem is van visszerem, mégis imád a férjem:) Egyetlen pasimat sem zavarta. Aki szóvá tette volna, röpült volna ívben kifelé. Az menjen valami guminőhöz, ne hús vér emberhez!

Ne sajnáld! Örülj, hogy időben lelépett!

2022. febr. 14. 18:54
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Utolsóval teljes mértékben egyetértek!

Ennyire ne alázd meg magad senkinek sem, pláne aki elmondasod szerint még pocakos is! Ezek szerint Ő se egy Dwayne Johnson!

2022. febr. 14. 18:59
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

"a srác top kategória, ezeket be fogják védeni a csajok."

Védi a franc.

Amúgy az én párom top kategória és soha nem szólna ilyenek miatt.

Akárhogy erőlködtök, nem szól az égvilágon semmi a gyengébb kinézetű pasik mellett, nincs köztetek sem több úriember.

2022. febr. 14. 19:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!