Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl helyes, vonzó férfinak összejöhet csinos barátnő a nagyszámok törvénye alapján?
Közeledek a 40hez és sajnos még mindig egyedül, eddig nem is nagyon volt még barátnőm. Igen sajnos lehet hozzám képest irreálisak az elvárásaim, de semmi értelme olyan nővel összejönni akihez nem vonzódsz.
Azon gondolkodtam hogy minden csinos nőnél be próbálkoznék, persze úgy hogy ne lássák egymást. Több ezer után csak összejön már valamelyikkel.
Magamról annyit, hogy sajnos alacsony vagyok 167 cm, nagyon hasonlítok állítólag Mike Myersre, viszont nem vagyok elhizva, nettó jövedelmem 230 ezer forint, Pesten élek egy örökölt ingatlanban. Autóm, jogsim nincs..
#30:
Az már az incel mérlegen ki kellene, hogy adjon legalább egy fiatal Angelina Jolie-t, nem?😆
Plusz most 21/22 évesként belegondolva milyen élet várna mondjuk rám melletted, kérdező?
Kiállhatatlanul viselkedsz, fizikailag undorodom tőled, már most magasabb a szakmai státuszom, mint neked valaha is lesz. Furikázhatlak a városban, mert egy jogosítványt nem tudtál letenni, amit az ADHD-s kőműves tanonc is le tudott. Kulturált helyen nem jelenhetek meg veled. Magasabb vagyok, mint te. És akkor mindezt viseljem el azért, hogy ennek tetejében még ne is szeress engem, csak a feszes testem miatt tarts, aztán kidobj 3 év múlva, hogy 25 évesen túl öreg és ráncos leszek a 43 évedhez, mikor már most egy zsák sz@rnak nézel ki, én pedig 10 év múlva sem fogok?
Vagy örömujjongásban törjek ki, hogy a többi csődtömeg mellett kitűnsz a mezőnyből, hogy legalább te nem anyáddal élsz és még nem vagy szenvedélybeteg?
Igazi főnyeremény vagy a fiatal lányoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!