Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az inceleknek igazuk van, és valóban 500+/hó fizu kell a nőkhöz?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__valas..
Ott a 9. és 10. oszlopban írják, hogy csóró manapság aki 500 pénzt keres, pláne kevesebbet. Akkor igazuk van?
Valóban! 3 fős család
MINDEN hetvégén ez megy!!!!
Nem
Elneztem!
4,ki és hol írta, hogy lúzer, aki nem keres ennyit? Szeretem az ilyen drámai csúsztatásokat. Ismerek nem egy embert, aki közel 500 ezret keres. A pandemai előtt, mikor a páromnak ment a magánvállalkozása bőven fölötte keresett, most 400 körül. Persze, nem mindenki keres ennyit, sajnos én sem. De, ettől még nem a földtől elrugaszkodott. Édesanyám pl évek óta miliő körül keres, hol kicsit fölötte, hol kicsit alatta.
Mellesleg kb 4 nő írta ott, hogy neki igénye van erre, közülük volt, aki kiemelte, hogy szintén ennyit keres.
A nagy anyagi különbségek megnehezítik a kapcsolatot sok esetben, tehát, aki jól keres, jobb, ha hasonló társ mellett dönt. Ennyi.
Akinek van némi józan esze és nem teljesen beszűkült, látja, hogy a gyári melós, a kukas, az útburkoló munkás, a kőművessegéd, a mentős, a tűzoltó, a pedagógus és a takarító is talál párt. És hidd el, ők nem keresnek havi nettó 550et.
21.
Arra nem gondolsz, hogy a sok proli egyszerre megy vásárolni, jó birkaként, általában szombat vagy vasárnap délelőtt? Máskor meg senki? Sok az idióta akik az "egész hétre vásároljunk be szombaton" logikát követik (szeretik a friss árut, mi?) aztán dohognak, hogy mekkora a tömeg, meg a sor. Aztán persze jövő héten megint akkor mennek. Birkák.
23
Miert mikor csinaljam? Mumkaidőben?
(10-12 orakat dolgozom hetköznap)
24.
Személyeskedő felhang teljesen felesleges. Amúgy nem ettől azok, hanem ahogy panaszkodnak a "nagy sorra" - ebben mi a logika? Ha tudják, hogy akkor nagy a sor, akkor vagy ne menjenek akkor, vagy ne panaszkodjanak miatta.
De így is eltértünk a tárgytól, az alap az volt, hogy valamelyik válaszoló "nagy kosarakat" meg "sok ember" lát akkor és ott. Ez nem igazolja a "bezzeg Magyarországon mekkora jólét van" dolgot, egyedül a politikusoktól fogadom ezt el, mert nekik előírás a hazudozás.
#26: Te személyeskedően nyilatkoztál másokról, aztán meglepődsz, ha veled kapcsolatban is ugyanez történik? Ráadásul, te dobáltál csak jelzőket, én feltettem 3 kérdést.
Én pl. egy időben rendszeresen hétvégén jártam a barátnőmmel bevásárolni. Sosem panaszkodtunk a nagy sorra.
És nem, bármilyen hihetetlen is, nem úgy megy ám bevásárolni az ember, hogy nézegeti, mikor lesz kicsi sor valami dugi webkamerán, amit előre kihelyez a boltokban és akkor, ha ez kedd délelőtt van, megindul vásárolni...
Szóval, a kis "jajj, személyeskedés" hisztid után, válaszolnál a 3 kérdésemre?
- Nálad már ennyire elment a nőhiány vagy mi?
- Neked már az is baj, ha valaki hétvégén csinálja a nagybevásárlást?
- Ettől lesz valaki birka? (Gondolom, akkor erre az a válasz, hogy nem ettől azok, hanem attól, hogy panaszkodnak a nagy sorra... Amit amúgy ezelőtt még nem is említettél...)
Teljes mértékben érthető, hogy miért nem találsz barátnőt.
27.
Eddig sem, és innentől sem érdekel a véleményed (miért is érdekelne egy számomra ismeretlen karakter provokációja?)
A beszélgetést nem kívánom folytatni veled, védd csak tovább a logika nélkül élő nyájat.
Úgy tűnik. Csalatkoztam magamban. De jó papnő holtig tanul ugye.
32N (?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!