Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az inceleknek igazuk van, és valóban 500+/hó fizu kell a nőkhöz?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__valas..
Ott a 9. és 10. oszlopban írják, hogy csóró manapság aki 500 pénzt keres, pláne kevesebbet. Akkor igazuk van?
13
Én nem.tudom....én azt láttam, h megint az egesz delelottom elment bevasarlassal, mert kellett egy szőnyeg, ikea tele. Auchan parkolo tele. Auchan tele!!! Bevasárlókocsik FULLON. Én 70 ezret fizettem...ez kb egy heti kaja. De az előttem lévők is kb. ennyit fizettek, és a mögöttem álloknak sem.volt üres a kosaruk
Nem kell a havi 500ezres fizi, de nem árt ha van a zsebedben annyi hogy ne verjem le a víz egy 10ezres éttermi számlától.
F
14
Nő vagyok..
:) Es bőven elég lenne, ha a pasim annyit megkeres, mint én
#15: Ikea tele: Egy csomó nagycsaládos kapott kedvezményt és bútor is kell a felújított lakásokba, házakba.
Auchan persze, hogy tele. Kaja is kell mindenkinek.
Azt meg engedjük el, hogy mindenkinél fullon a bevásárlókocsik. Ha ezt akarod látni, ezt fogod, amúgy nagyon nincs így. 70.000 pedig nem egy főnek lesz a heti kajája.
15.
Most csapja el a sok család az szja-visszatérítést meg az öregek a bónusz nyugdíjat.
És az sem mindegy melyik országrészben élsz. Vannak átlag feletti és alatti régiók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!