Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak valóban nem szeretik a magukra és környezetükre igényes, elegáns/formális öltözködésű nőket?
Mert érdekes, hogy a felnőtt filmekben a titkárnő, tanárnő téma megy, a valóságban meg sok férfi leírja, hogy ő nem öltözik férfiasan, és például még egy öltönye sincs, azaz egyértelműen nem kerül ilyen nők közelébe.
Én férfiként mondom, hogy én szeretem, ha a nő ízlésesen és szépen öltözködik. Akár úgy is, mint a kérdésben szereplő hölgyek. A lényeg az, hogy a személyisége illeszkedjen az öltözködéséhez. Ahogy, az öltözködésében, úgy a személyiségében is testesüljön meg a harmónia.
Ez lehet akár kosztüm, de lehet egy sportcípő farmernadrággal, de a lényeg az, hogy ő legyen. Ezektől függetlenül én jobban vonzódom az olyanokhoz, mint amit a linkelt képeken is látunk.
nekem sem jön be (még az első fotó úgy ahogy)
valahogy túl merev az összhatás.
Szerintem az öltözködés személyiség és életkor függő is. Én nőként máshogy öltözködtem 20 éves koromban és máshogy 40 felett. Az a fontos hogy önazonos maradjak. Olyan ruhákat viselek amikben jól érzem magam, de adott eseménynek, élethelyzetnek mindig megfelelő legyen. Szóval van amikor kosztüm magassarkúval és van amikor farmer sport cipővel.
Gondolom hogy a férfiak is hasonlóképpen vannak vele, ők is az adott alkalomhoz öltöznek. Ha a munkahely nem kívánja meg a zakót, akkor ők is lazábbra veszik a stílust. Aki amúgy is utálja a formalitásokat, nem szeret "kiöltözni" az általában a párjának is hasonló stílusú embert választ.
Mert nem anyámat akarom látni a ruhák alapján bnőmben.
Tuti valami újgazdag több diplomás kis hercegnő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!