Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak valóban nem szeretik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak valóban nem szeretik a magukra és környezetükre igényes, elegáns/formális öltözködésű nőket?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Mert érdekes, hogy a felnőtt filmekben a titkárnő, tanárnő téma megy, a valóságban meg sok férfi leírja, hogy ő nem öltözik férfiasan, és például még egy öltönye sincs, azaz egyértelműen nem kerül ilyen nők közelébe.

2022. jan. 11. 10:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
86%

Ezt nem értem, egy kosztüm miatt mitől újgazdag többdiplomás hercegnő bárki? :D

2022. jan. 11. 11:05
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az első képen én nem látok eleganciát...

Ha nő vagy Kérdező, akkor erre annyit mondok, hogy magadnak öltözködj, ne a férfiak elvárásainak. Nem tudsz olyat felvenni, hogy abba ne lehessen belekötni (ha ez a célja). Ha lazán öltözködsz, akkor nem vagy elég "nőies" és majd biztos havernak néznek. Ha elegáns vagy, akkor biztosan karót nyelt és rideg vagy.

Én is megkaptam már, hogy általában feketét hordok és ez taszító. Nem érdekel, én így érzem jól magam. A lényeg, hogy te jól érezd magad, legyen az elegáns vagy laza.

2022. jan. 11. 11:07
 13/25 anonim ***** válasza:
11%
Nekem ezeknek a ruháknak egy nagy része szürke, unalmas. Jégcsapnak nézném azt a nőt aki így öltözik.
2022. jan. 11. 11:37
 14/25 anonim ***** válasza:
26%
Kérdező, ezek modellek. Azért átlag testtel 20 éves lányok úgy néznének ki ezekben a ruhákban, mint a saját nyagyanyjuk. Képzeld még női szemmel sem vonzó, egy-kettő olyan, amit, ha hazaérsz, rögtön ledobálsz magadról. Azért az elegáns, kifinomult, nem egyenlő a szürke, unalmas és öreges öltözködéssel.
2022. jan. 11. 12:16
 15/25 anonim ***** válasza:
Ami ezeken a kepeken jol nez ki, az nem az oltozkodes, hanem hogy magas, nagyon vekony, hosszu labu nokon van.
2022. jan. 11. 13:41
 16/25 anonim ***** válasza:
67%
Mondjuk a válaszok egy részét nem értem... Lelketlen? Unalmas?? Valamilyen szinten pont ez a lényege, egy munkahelyi rendezvényen alkalmazottként evidens, hogy nem azért vagyok ott, hogy ÉN izgalmas és egyedi legyek, hanem azért hogy a munkahelyemet képviseljem. A magánéletemben én is szeretek egyedibben öltözködni ennél, de egy munkahelyi esemény pont nem arra való, hogy magamutogató parádét rendezzek belőle. :D
2022. jan. 11. 13:45
 17/25 anonim ***** válasza:
54%

16.

Nem munkahelyi öltözködésről van szó.

2022. jan. 11. 14:26
 18/25 anonim ***** válasza:
77%
16 - nem a munkahelyről volt szó, hanem pont a munkahelyen kívül. A munkahelyen nyílván megvan a tágabb-szűkebb intervallumban megengedett munkához illő öltözetek. Ezzel nincs is baj, csak aki ilyet hord szabadidejében is, az nem jön be számomra.
2022. jan. 11. 14:30
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem látok a kérdésben olyan kitételt, hogy szabadidőben hord ilyet... Mindenesetre én pl. a munkába hasonló ruhákat hordok, és nem hordok váltóruhát magammal hogy átöltözzek a munkaidőm végén, úgyhogy ugyanabban a ruhában megyek vásárolni, vagy akár moziba, étterembe, postára, kávézóba, akárhova ahol aznap még dolgom van.

Honnan állapítjátok meg, hogy valaki munkában volt korábban vagy sem?

2022. jan. 11. 14:39
 20/25 anonim ***** válasza:
50%
Kosztüm sport cipővel szörnyen elegáns,igènyes :D
2022. jan. 11. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!