Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak valóban nem szeretik a magukra és környezetükre igényes, elegáns/formális öltözködésű nőket?
Mert érdekes, hogy a felnőtt filmekben a titkárnő, tanárnő téma megy, a valóságban meg sok férfi leírja, hogy ő nem öltözik férfiasan, és például még egy öltönye sincs, azaz egyértelműen nem kerül ilyen nők közelébe.
Ezt nem értem, egy kosztüm miatt mitől újgazdag többdiplomás hercegnő bárki? :D
Mondjuk az első képen én nem látok eleganciát...
Ha nő vagy Kérdező, akkor erre annyit mondok, hogy magadnak öltözködj, ne a férfiak elvárásainak. Nem tudsz olyat felvenni, hogy abba ne lehessen belekötni (ha ez a célja). Ha lazán öltözködsz, akkor nem vagy elég "nőies" és majd biztos havernak néznek. Ha elegáns vagy, akkor biztosan karót nyelt és rideg vagy.
Én is megkaptam már, hogy általában feketét hordok és ez taszító. Nem érdekel, én így érzem jól magam. A lényeg, hogy te jól érezd magad, legyen az elegáns vagy laza.
16.
Nem munkahelyi öltözködésről van szó.
Nem látok a kérdésben olyan kitételt, hogy szabadidőben hord ilyet... Mindenesetre én pl. a munkába hasonló ruhákat hordok, és nem hordok váltóruhát magammal hogy átöltözzek a munkaidőm végén, úgyhogy ugyanabban a ruhában megyek vásárolni, vagy akár moziba, étterembe, postára, kávézóba, akárhova ahol aznap még dolgom van.
Honnan állapítjátok meg, hogy valaki munkában volt korábban vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!