Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadják a mai lányok a kicsit formálisabb öltözködést?
Mostanában rászoktam az elegánsabb öltözködésre, mert rájöttem hogy igazából nekem ez tetszik. Az a gondom támadt viszont, hogy néhányan ez miatt (szépen mondva) megkérdőjelezik a szexualitásom, pedig semmi kifogásolható nincs a szettekben, max annyi hogy nem ehhez szoktak hozzá a kortársak.
ilyesmi cipő, nadrágok közül a szűk szárúakat szeretem (nem simulós, de nem is buggyos), ingek közül néha flannel ingekbe vagyok, ritkán egyszínűekbe, kötött pulcsi meg kardigán ing fölé.
Nektek mi a véleményetek az ilyesmi (öltözködési)stílusú fiúkról?
16f
ha a cipőt egy lazább, de elegáns vászoncipőre cserélnéd, akkor szerintem azért jobban "beillenél" a többiek közé, bár szerintem a stílusoddal semmi gond. kifinomult és szerintme üdítő olyan pasit látni, aki végre normálisan felöltözik, nem furán lógnak rajta a cuccok. ja és szerintem szexibb is.
16L
Manapság rájöttem hogy mikor pl gyalogolok haza sulibol, és látok inges-zakós elegáns férfiakat/fiúkat, akkor igencsak jól néznek ki. Amit te írtál le az nem rossz, bár így hirtelen a cipő furcsa volt, de amúgy nem rossz. Nekem tetszik! :D
Amúgy tetszik a fogalmazásod az elején! :D feldobtad az estém! :"DD :P
16/L
Igaz kicsit idősebb vagyok, de nálunk jogon a fiúk 70-80%-a így mászkál, sőt vannak akik minden nap öltönyben jönnek be.
Szerintem teljesen belefér, biztos jól nézel ki benne, az elegáns viselettel nem lehet melléfogni.
Imadom. Szerintem stílusos és igényes egyben. Abszulot nem kerdojeleznem meg a szexualitasod.:)
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!