Főleg fiúk! (de lányok is) Ti tényleg nem szeretitek ezt a fajta öltözködést?
Perrie :3
Egyébként én imádom. Szerintem sokkal jobb/szebb, mint egy csípő nadrág. Halálom amikor a lányok haspólót csípő nadrággal vesznek fel.Perrie :3
Egyébként én imádom. Szerintem sokkal jobb/szebb, mint egy csípő nadrág. Halálom amikor a lányok haspólót csípő nadrággal vesznek fel.
nekem a kedvencem! viszont már talán 2 éve megy, szóval nem olyan szokatlan/újdonság/kihívó, de ennek ellenére még mindig jobban szemügyre veszem az ilyen stílusú lányokat :D
23f
Nekem tetszenek, a csípőnadrágnál sokkal jobbak meg kényelmesebbek, csak én sosem kapok magamra olyat, ami jó, mert széles a csípőm és keskeny a derekam és derékban mindig eláll az ilyen cucc.
23L
Nekem tetszenek az ilyen nadrágok, de én nem hordom őket. 1. mert nem kapok rám valót. Combosabb vagyok vékony derékkal. Ami jó a hátsómra, az a hasamnál eláll.
2. Szeretem használni a zsebeket, és fájdalmat okoz ha a telefon megpróbál beékelődni a csípőcsontomba.
Én nagyon szeretem őket. Nekem is az a problémám hogy széles csípő, keskeny derék. De F&F-ben nem mind áll el, és ha van ami eláll de nagyon tetszik, akkor azt bevetetem. Rövidebb derekú nadrágban frász kerülget. Mindig rángatom felfele, de már nem tud hova jönni.
Meg azt elnézem hogy itt bárki bármilyen véleményt ír, miért kell egyáltalán nem hasznosnak tűnő válasszal illetni. A kérdés az hogy nem tetszik valakinek is egy vélemény. Attól az még nem rossz válasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!