Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan fiúk, akik szerint egy jó lány kerüli a káros szenvedélyeket, a laza és sok számú kapcsolatot, a bulizást, a kihívó öltözködést, és inkább pl sporttal, művészettel, tanulással foglalkozik?
egyáltalán hogy hívják az ilyet? ez a jókislány típus?
ne reménykedjetek, nem lány vagyok, csak kíváncsi vagyok, hogy vajon mennyien vagytok, hogy álltok a párkapcsolatokkal, és szerintetek manapság lehet-e ilyen lányokat találni...
azért, mert nekem az a meglátásom, hogy korunk nőideálja elég beteges, és a legtöbb lány kényszeresen követi ezt. lehet, hogy nem ismerek elég lányt, de az biztos, hogy hogy nagyon sokkal beszéltem az elmúlt években, és azt veszem észre, hogy folyamatosan romlik a helyzet: minden lány egyre felszínesebb lesz, beképzeltebb, unalmasabb, akik meg nem olvadnak be, általában fiús jelleműek, fiúkkal barátkoznak.
sokan próbáltak már olyanokat mondani, hogy bárhol lehet ismerkedni, próbálkozzak, reménykedjek, lássam meg a jót, de minél több lányt ismertem meg, annál rosszabb lett a véleményem.
és sokan mondták azt is, hogy bennem van a hiba, túl magasak az elvárásaim
tényleg magas elvárások ezek? ti mit próbáltatok tenni ez ellen? lehet egyáltalán valamit? hogyan lehet bízni a nőkben, ha a többség folyton hazudik és manipulál? létezik ma már egyáltalán ártatlanság, törékeny női jellem, vagy a 21. százaban csak mocskosszájú beképzelt kocsmatöltelék házisárkányok közül választhatunk?
Majd kinövik! Ne életed párját keresd most, hanem élvezd a fiatalságot. Sportolj, tanulj, ismerkedj és élj a lehetőségekkel!
Aztán majd 30 felett találsz normálisakat is. OK, vannak értelmes fiatal lányok is, de sokkal kevesebben.
Ilyesmi lennék. Nem a lételemem a bulizás, nincsenek káros szenvedélyeim. Mondjuk kinek mi a kihívó. Szerintem abban nincs semmi rossz ha valaki nőiesen öltözködik, de ne csak erre figyeljen. Néha engem is mondanak unalmasnak, mert nem beszélek állandóan minden hülyeségről, nincsenek barátnőim. Nem mondanám, hogy fiús lennék, pont ezért szeretek inkább fiúkkal barátkozni amiből később bármi lehet. :)
Nem szeretem a laza kapcsolatokat, nem tudnék úgy normálisan megcsókolni valakit ha nem szeretném legalább szeretettel és nem vonzódnék hozzá.
Tanulás nem igazán kötött le soha, viszont a nyelvtanulást fontosnak tartom. Jövő abban van úgy érzem.
Meditálok, rengeteget foglalkozom személyiségfejlesztéssel.
11 éve vega vagyok. :)
21/N
és akkor mi jó valamire? tudsz valami jobbat?
pont erről van szó. cserélődik, és egyre rosszabb a választék. egyre korábban válnak a lányok ilyenekké.
" Ja és ha találkoznál egy "rendes" lánnyal, nézz szét a barátnői között is, mert általában magukfajtákkal barátkoznak."
igen, csak akik viszonylag értelmesebbek voltak, akiket találtam, azok mind gyakorlatilag antiszociálisak, vagy nincs 1 igaz barátjuk se. :(
"Én barátnőm is ilyen, igazi kis fain csajszi, bár kicsit elfogult is vagyok de szerintem ha objektív nézem kkor is ezt mondanám rá. Direkt ilyen lányt kerestem és aki keres az talál."
hol kerested és hogy találtad? én 3 éve keresem folyton, mégsem találtam. sem a városomban, sem a környező városokban, sem neten, sem ismerősökön keresztül, sem az utcán, sem szórakozóhelyeken.
kissé már unom is, mert egyre jobban kiábrándulok a "nőkből" és ez folyton elveszi a lendületem. mondjuk ha a barátnőd "fain csajszi" akkor bizonyára nem olyan, mint amilyenre én vágynék.
"Ha szépen kitölti az adatlapját az már árulkodó a jelleméről"
pont ez a baj, hogy a legtöbb nem tudja kitölteni, semmi értelmeset nem ír magáról, csak feltesz pár kihívó képet, és "ismerj meg". akikkel meg besézlgetésig fajult a dolog, kiderült, hogy nem olyan, mint amit leírtam. már nem hiszek a netes ismerkedésben.
" Majd kinövik! Ne életed párját keresd most, hanem élvezd a fiatalságot. Sportolj, tanulj, ismerkedj és élj a lehetőségekkel! "
sportolok, tanulok, próbálok ismerkedni, de ettől nem vagyok boldogabb, sőt, már ezeket sem tudom annyira élvezni, mert nem látom értelmét semminek.
"Aztán majd 30 felett találsz normálisakat is."
csak 30 felett már rendesen le vannak amortizálva, ez zavar...
"Szerintem abban nincs semmi rossz ha valaki nőiesen öltözködik, de ne csak erre figyeljen."
sajnos a legtöbb nő szótárában minden ami a szépségre utal, valójában giccses és kihívó. szerintem meg igen is rossz, ha valaki a testével hívja fel magára a figyelmet. meg mindenkinek más a véleménye a "nőies"ről. de hogy tisztázzuk, linkelhetsz képet magadról vagy olyan nőkről, akik a te stílusod képviselik, hogy szerinted mi "nőies" de nem kihívó.
"Nem szeretem a laza kapcsolatokat, nem tudnék úgy normálisan megcsókolni valakit ha nem szeretném legalább szeretettel és nem vonzódnék hozzá.
Tanulás nem igazán kötött le soha, viszont a nyelvtanulást fontosnak tartom. Jövő abban van úgy érzem.
Meditálok, rengeteget foglalkozom személyiségfejlesztéssel.
11 éve vega vagyok. :)
21/N"
te inkább a kivételesebbek közé tartozol, de attól tartok, nem léteznek már szolid lányok, vagy ha igen, max kényszerből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!