Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az oldalon lévő összes nő titokban incel rajongó?
Figyelt kérdés
Minden incel kulcsszóval megjelölt kérdésnél 5 perc alatt 3 oldalnyi választ betolnak, ennyire nem bírnak a vérükkel?2022. febr. 13. 15:45
11/20 anonim válasza:
9-es: én is egyet kell értsek a 10-essel, rengeteg kérdésben gyűlölködnek, de tagadják a nőgyűlölő jelzőt. Közben meg jogok csorbítását követelik.
12/20 A kérdező kommentje:
#10. Akik a nők megerőszakolásával fenyegetőznek
Mutatsz nekem egy ilyet?
2022. febr. 14. 08:18
13/20 anonim válasza:
12:
Egy ilyent pont tegnap kiírtak és hamar törölték is a kérdést.
14/20 A kérdező kommentje:
#13. Értem.
2022. febr. 14. 09:27
15/20 anonim válasza:
Mondjuk a nők is magukba nézhetnének. Az incelek nem maguktól keletkeztek, hanem jórészt mások viselkedése miatt váltak azzá.
16/20 A kérdező kommentje:
#15. Véleményem szerint egy jó nagy részük általános/középiskolai abúzus miatt került a süllyesztőbe, annak viszont csak töredékét követik el lányok. A páva srácokat kell ütni vágni akik közröhej tárgyává tesznek mert nem a legújabb air max van rajtad.
2022. febr. 14. 11:41
17/20 anonim válasza:
15-ös:
Mert a nőket nem éri megaláztatás néha-napján?
18/20 anonim válasza:
4! A ti beteg világképetekben az inceleknek nincsen mondjuk lánytestvére? Nincsenek női osztály, csoport meg munkatársaik? Nincsenek közeli női barátaik?
De vannak, nem is egynek! Ebből tudjuk, hogy mit gondolnak igaziból a nők.
19/20 anonim válasza:
Aki sikeres a nőknél, azok között szerintem kevés számú, aki azért az, mert annyira professzora lenne a női léleknek. Van, aki külsőleg jön be nekik, másoknak pénze van vagy ezzel együtt hatalma, befolyása. Tehát valamilyen okból számít valakinek a nők szemében és túl sok egyebet már nem kell letennie az asztalra.
20/20 anonim válasza:
#18: Ebből is látszik, hogy mennyire beteg, és torz elmétek van nektek inceleknek, hogy a lánytestvéreitekről, "közeli női barátaitokról" is ilyen rossz véleménnyel vagytok, és gyűlölködtök egy egész nemmel szemben.
Egybként hiába vannak női osztály, vagy munkatársaitok, ők sem állnak szóba veletek teljes joggal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!